Ana SayfaKimdirGizem Arıkan Kimdir?

İlgili Postlar

Gizem Arıkan Kimdir?

Duru güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken yetenekli oyuncu, Gizem Arıkan Kimdir? Gizem Arıkan Nerelidir? Gizem Arıkan Gizem Arıkan Kaç Yaşında? Gizem Arıkan Hangi burç? Gizem Arıkan kariyeri? Gizem Arıkan biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…

Gizem Arıkan Nerelidir? Gizem Arıkan Kaç Yaşında? Gizem Arıkan Hangi Burç?

Gizem Arıkan, 10 Şubat 1994 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 25 yaşında olan güzel ve genç oyuncu Gizem Arıkan, Kova burcudur.

Gizem Arıkan Kimdir?

Gizem Arıkan, tiyatro ve Tv. oyuncusudur. Çocuk tiyatrosu oynarken çok sevilen ve beğenilen Gizem Arıkan, setlere çağrılmış ve ilk oyunculuk deneyimini  Mustafa Mert Koç ve Gizem Karaca‘nın filmi Organik Aşk’ta rol alarak yaşadı. Gizem Arıkan, filmde de yeteneği ve güzelliği ile çok beğenilmiştir.

Daha sonra Çocuktan Al Haberi programında yer alarak da yeteneğini gösteren Gizem Arıkan TRT ekranlarında izleyicisiyle buluşan Aşkın 5 Hali adlı bir belgesel filmde de rol almıştır. 2018 yılına ise  Kahraman Deniz‘in Böyle Sever  klibinde de yer alarak artık oyunculuk teklifleri almaya başlamıştır. Gizem Arıkan, Kanal D’nin merakla beklenen yeni günlük dizisi Yaralı Kuşlar isimli dizide  yer almaktadır. Dizide Meryem karakterine hayat vermektedir.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler