Ana SayfaKimdirAli Yasin Özegemen Kimdir?

İlgili Postlar

Ali Yasin Özegemen Kimdir?

Yeni günlük dizi Yarılı Kuşlar’da Levent karakterine hayat veren  Ali Yasin Özegemen kimdir?  Ali Yasin Özegemen Kaç yaşında?  Ali Yasin Özegemen nereli?  Ali Yasin Özegemen hangi burç?  Ali Yasin Özegemen biyografisi ve hakkında merak edilenler haberimizde…

Yasin Özegemen Nerelidir? Yasin Özegemen Kaç Yaşında? Yasin Özegemen Hangi Burç?

Yasin Özegemen, 30 Mayıs 1989 tarihinde Konya’da dünyaya gelmiştir ve tam ismi Ali Yasin Özegemen’dir. 30 yaşındaki oyuncu İkizler burcudur.

Yasin Özegemen Kimdir?

İlköğretim ve lise eğitimini Konya’nın ileri gelen kolejlerinden Özel İdeal Kolejinde aldı. İlköğretim 4. Sınıfta basketbol ile ilgilenmeye başladı. İlköğretim 5. Sınıftayken ilkokullar arası basketbol şampiyonluğunda Konya şampiyonluğunu basket kadrosunda okulu almıştır. Lise ‘den sonra basketbol ilgisi bitmiş ve oynamayı kesmiştir.

2008 senesinde Muğla Üniversitesi, Konaklama işletmeciliğini bölümünü kazandı ve Muğla’ya taşındı. 2011 senesinde, Muğla’da iken arkadaşlarının ve çevrelerinin yoğun ısrarı üzerine İzmir Rönesans Ajansta model olarak çalışmaya başladı.

2012 senesinin haziran ayında İstanbul’a taşınmış ve modellik faaliyetlerini sürdürmüştür. 2012 senesinden sonra oyunculuk derslerine de yoğunluk vererek oyunculuk yapmak için çalışmıştır. Ajans Md Model Management Agency ile çalışmaları devam etmektedir.2013 senesinde Doksanlar dizisinin 20.bölümünde matematik öğretmeni olarak ekranlara çıkmıştır.

Yasin Özegemen, 28 Kasım 2015 tarihinde StarTv’de ekranlara gelen Big Brother yarışması kadrosunda yer aldı ve kendinden bahsettirmeyi başardı.

100 gün devam eden Big Brother 8 kadın ve 8 erkek yarışmacının katılımı ile 28 Kasım 2015 yılında StarTv’de ekranlara gelmeye başladı. Asuman Krause’nin sunuculuğunu üstlendiği yarışmada, Alphan Yuvalı, Arsel Şentürk, Çağla Çoban, Demir Kırılmaz, Funda Güven, Gökçen Yurt, Gülşen Dinçer, Hüseyin Kantarcı, İdil Naz Kaluç, Oktay Yavuzarslan, Onur Aydemir, Rezan Denizmen, Seda Gümüşçü, Sinan Aydemir, Tuğra Özer, Yasin Özegemen gibi isimler yer aldı. Yasin Özegemen, Kanal D’nin merakla beklenen yeni günlük dizisi Yaralı Kuşlar isimli dizide  yer almaktadır. Dizide Levent karakterine hayat vermektedir.

Filmleri ve Dizileri :

2019- Yaralı Kuşlar
2013 – Doksanlar

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler