Ana SayfaYaşamGüzellikGenital Estetik Nedir? Müge Aksoy 'dan Son Dönemlerin Trendi 'Genital Estetik' Açıklaması...

İlgili Postlar

Genital Estetik Nedir? Müge Aksoy ‘dan Son Dönemlerin Trendi ‘Genital Estetik’ Açıklaması…

Kadın Hastalıkları ve doğum uzmanı Op. Doktor Müge Aksoy, son zamanların trendlerinden olan Genital Estetik konusu hakkında açıklık getirdi. Genital Estetik Nedir? Genital bozukluk bir sağlık sorunumudur? Vajina neden genişler? tekrarlayan zor ve tramvatik doğumlar sonrasında genişleyen vajina sorunlarında kullanılan yöntemler nelerdir?…İşte tüm bu soruların ayrıntılı cevabı videosuyla Haberimizde…

Genital Estetik Nedir? Müge Aksoy ‘dan Son Dönemlerin Trendi ‘Genital Estetik’ Açıklaması…

Her yaştan tüm kadınlar için, güzel bir görünüm kadın için hatta çoğu zamanda erkek için de önemli syılan öncelikler arasında geliyor. Müzikte resim ve heykelde, hatta moda da tüm çağlarda ilgi odağı haline gelen ve tüm dikkatleri üzerine çeken kadın vücudu hamilelik, emzirme, kilo alıp verme veya yaş alma gibi çeşitli sebeplerle değişime uğradığında birden fazla sorunlar yaşabiliyor. Kendisini ayna karşısında güzel bulmayan kadının psikolojisi ise söyle bir durumda olumsuz etkilenebiliyor hatta kendine karşı güveni azalıyor, sonucunda ise aynaya bakmamaya başlıyor, hatta karşı cinsle olan bağında bazı sorunlar yaşayabiliyor.

Son dönemlerde ise artık her iki cinsde dış görünümlerinde kendilerini mutsuzluğa sürükleyen sorunlar olduğunda çok daha cesur ve hızlı harekete geçiyor.

‘Vajina Genişlemesi’ ve ‘Genital Estetik’ ile İlgili Yöntemler Neler?

Vajina neden genişler? tekrarlayan zor ve tramvatik doğumlar dolayısıyla genişleyen vajina sorunlarında kullanılan yöntemler nelerdir…

Tamda bu sırada işte özellikle kadınların estetik kaygıya kapıldığı konuların en başında “genital bölge” ve ‘vajina genişlemesi’ geliyor. Kadın Hastalıkları ve doğum uzmanı Op. Doktor Müge Aksoy ile Plastik ve estetik Cerrahi uzmanı Defne Erkara, bu konuda yapılan yöntemleri anlatarak bizi aydınlatıyor ve rahatlatıyor..

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler