Ana SayfaYaşamGüzellikGençleşmek isteyenler buraya..!

İlgili Postlar

Gençleşmek isteyenler buraya..!

Şimdiye kadar bildiklerinizi unutun! Genç kalmak istiyorum, yaşlanmak istemiyorum diyorsanız; Haberimiz sizler için… Cilt dokusunun yaşlanmasını önlemek veya daha genç görünmek için yapılan Somon DNA terapisi ile daha dinç görünmek artık mümkün. Özellikle yüz bölgesi, alın dudak ve göz çevresi, ellerde kırışıklığın giderilmesi, hamilelik çatlakları ve güneş ışınlarından kaynaklanan lekelerin giderilmesi içinde somon tedavisi uygulanabilir. Evet, tüm bu saydıklarımızın detayı sizler için haberimizde…

Gençleşmek isteyenlerin yaptırdığı tedavi!

Gençleşmek isteyenlerin yaptırdığı Somon DNA Terapi’si nedir? Yaşlanmayı önleyici bir tedavi olan Somon DNA, cilt dokusunun yaşlanmasını durdurmak ya da cildin daha genç görünmesi için yapılan bir uygulama. Konu hakkında Estetik International Sağlık Grubu doktorlarından Dr. Gina Moret açıklamalarda bulundu. “Somon DNA uygulaması bir çeşit mezo-lift uygulamasıdır. Son derece hızlı bir gençleşme etkisi yaratır. Nem, ajanlarının cildi parlatmasına izin verir. İnsan DNA’sı somon DNA’sına çok yakındır ve dermisteki kan akışında bulunur, bu da büyüme faktörlerini ve metabolik aktiviteyi arttırır.” diyor.

Senede 1 kez takviye!

Alanında uzmanların yaptığı açıklamaya göre; Somon DNA Terapi, sadece kadın adaylar için değil, aynı zamanda erkek adaylar için de en yeni uygulamalardan bir tanesi. Somon DNA etkinliğini ortalama 2 sene boyunca sürdürür ve etkisini tamamlamak için senede 1 kez takviye yapılmasında fayda vardır.

Yaşlanma ve güneş lekelerinede..!

Somon DNA terapisi ile cildinizin daha genç ve enerjik bir görünüm kazandığını fazlasıyla hissedersiniz. Özellikle yüz, alın, dudak ve göz bölgesi, boyun ve dekolte bölgesi gibi alanların gençleştirilmesi, ellerde kırışıklıkların giderilmesi, el dokusunun tedavisi ve gençleştirilmesi, yaşlanma ve güneş ışınlarından kaynaklanan lekelerin giderilmesi, hamilelik sırasında ortaya çıkan çatlakların tedavisinde ve kilo alımının bir sonucu olarak oluşan çatlaklarda kullanılabilir. Bu tedavi yöntemini duyanların sosyal paylaşım platformlarında hem çok sık paylaşıp bilgilendirmesi hem de çok sık soru gelmesi nedeniyle sizler için derlediğimiz haberimiz artık Somon DNA terapisi konusundaki tüm sorularınızı aklınızdan silecek. Ayrıca hormonal saç dökülmesinin tedavisinde, akne izlerinin tedavisinde, iç kol ve dizde görülen sarkma ve çatlama tedavisinde kullanılabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler