Ana SayfaÜnlülerGenç oyuncular Cem Yiğit Üzümoğlu ile Simay Barlas sevgili mi? (Set aşkları)

İlgili Postlar

Genç oyuncular Cem Yiğit Üzümoğlu ile Simay Barlas sevgili mi? (Set aşkları)

Genç oyuncular Cem Yiğit Üzümoğlu ile Simay Barlas sevgili mi? (Set aşkları)

Bir çok dizi de hayat verdikleri karakterlerle, rol aldıkları dizilerin gözdeleri olan çiftler… İki aşığı, imkansızlığı, karşılıksız sevgiyi, zorundalıkları ve bir çok duyguyu rolü gereği canlandıran ikililer… Kiminin aşkı gerçeğe dönüştü kimisinin diziyle sınırlı kaldı. İşte partnerleriyle dikkat çeken dizi aşkları…

Yeni yayımlanan ve adları bu dizilerle daha çok duyduğumuz genç oyuncular  Cem Yiğit Üzümoğlu ve Simay Barlas da bu haberin başlığı oldular.

‘Adı Efsane’ dizisinde rol alan Cem Yiğit Üzümoğlu ve Simay Barlas, önceki gece Bodrum sokaklarında görüntülendi. Sokak mağazalarını dolaşan Cem Yiğit Üzümoğlu ile Simay Barlas, muhabirleri görünce şaşırdı. Flaşların patlamasıyla Üzümoğlu’nun arkasına saklanmaya çalışan Barlas, görüntülenmekten kurtulamadı. Koşar adımlarla uzaklaşan ikili, gecenin karanlığında gözlerden kayboldu. İkili, bu hareketleri ile “Yeni bir dizi aşkı mı?” sorusunu akıllara getirdi.

İşte daha önce kameralara yansıyan dizi aşıkları…

ELİF DOĞAN-MUSTAFA MERT KOÇ

“Hayat Bazen Tatlıdır” dizisinin Zeynep’i Elif Doğan ile Onur karakterine hayat veren Mustafa Mert Koç, önceki gün Kanyon AVM çıkışında görüntülendi. İkili flaşlar patlayınca paniğe kapıldı. Koç, gazetecilere, “Bizi neden çektiniz? yanlış anlamayın merakımdan sordum. Daha önce başıma böyle bir olay gelmedi” dedi. İklinin birlikte oldukları iddia edildi.

BURCU ÖZBERK-ALPEREN DUYMAZ

Direniş Karatay filminin setinde yeni bir aşk doğdu. Filmin iki genç oyuncusu Alperen Duymaz ve Burcu Özberk’in sette başlayan arkadaşlıkları aşka dönüştü. Filmde Türkan adlı savaşçı bir kadına hayat veren Burcu Özberk ve Kutay karakterini canlandıran Alperen Duymaz’ ın 1 aydır birlikte oldukları iddia edildi.

MİRAY DANER-KUBİLAY AKA

Kanal D ekranlarında yayınlanan Vatanım Sensin’in Hilal’i Miray Daner ile Ali Kemal’i Kubilay Aka’ nın set arkadaşlığının aşka dönüştüğü iddia edildi.

Dizinin senaryosu gereği abi kardeşi canlandıran ikilnin, sernaryonun gidişatına zarar gelmemesi için basına birlikte görüntü vermekten kaçındığı ve bu yüzden Anadolu yakasında görüştüğü öne sürüldü.

İkili, geçtiğimiz günlerde yapılan Miray Daner’in doğum günü partisine ise birer dakika arayla gelmişti.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH-CANER CİNDORUK

“Muhteşem Yüzyıl Kösem’in Silahtar Mustafa Paşa’sı Caner Cindoruk ile Farya’sı Farah Zeynep Abdullah dizinin setinde yakınlaşıp aşk yaşamaya başlamıştı. Çift, ilk kez basının karşısına birlikte çıktı.

Yılmaz Erdoğan’ın “Münaşaka” oyununu izlemeye giden çift, kol kola poz verdi.

 

 

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler