Ana SayfaDedikoduGenç ve Güzel Oyuncu Dilan Deniz ‘Kankayız’ dedi

İlgili Postlar

Genç ve Güzel Oyuncu Dilan Deniz ‘Kankayız’ dedi

Genç ve Güzel Oyuncu  Dilan Deniz ‘kankayız’ dedi

Son olarak ‘Bodrum Masalı’ dizisinde rol alan Dilan Çiçek Deniz, önceki gece Cihangir’de bir apartman önünde, aynı dizide oynayan Şevval Sam’ ın oğlu Tarık Emir Tekin’le birlikte görüntülendi.

Dilan Çiçek Deniz ile Tarık Emir Tekin, gecenin ilerleyen saatlerinde Cihangir’ in ara sokaklarında baş başa yürürken görüntülendi.

Patlayan flaşlar üzerine Deniz, “Biz sevgili değil, kankayız” dedi. Tekin de “Dilan’ın dediği doğru. Kendisini taksiye bindirmek için birlikte yürüyoruz. Arkadaşımı yolcu ediyorum” şeklinde konuştu.

Dilan Çiçek Deniz taksiye binerek oradan ayrılırken, Tekin yürüyerek evinin yolunu tuttu.

Çünkü Genç Oyuncunun Sevgilisi Kendisinden 15 Yaş Büyük

Dilan Deniz Çiçek son dönemin konuşulan isimlerinden biri. Bensu Soral ile benzerliğiyle dikkat çeken Dilan Deniz Çiçek, oyunculuk eğitimi almak için ABD’ye gitti. Herkes Şevval Sam’ ın oğlu Tarık Tekir Emir ile sevgili olduğunu zannetse de Çiçek uzun zamandır başka bir isimle birlikte. Gazetecilerin yakından tanıdığı bir isim olan ve dergicilik yapan Okan Can Yantır ile birlikte olan Dilan Deniz Çiçek önceki gece Cihangir’de yakalandı.

Tarık Emir Tekin ve Dilan Çiçek Deniz Cihangir’de önce bir mekanda oturdu, ardından yürüyüş yaptı. Dilan Çiçek Deniz objektifleri fark edince, “Yanlış anlamayın biz sevgili değil, kankayız” açıklamasını yaptı. Dilan Deniz Çiçek, 1 yıldır Okan Can Yantır ile birlikte.

 

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler