Ana SayfaDedikoduAslışah Alkoçlar ile Burcu Esmersoy Atışması Büyüyor

İlgili Postlar

Aslışah Alkoçlar ile Burcu Esmersoy Atışması Büyüyor

Aslışah Alkoçlar ile Burcu Esmersoy Atışması Büyüyor

Geçtiğimiz günler de sosyetik güzel Aslışah Alkoçlar:

“O benden yaşça çok büyük. Aramızdaki gerginliğin sebebi ise ‘kızsal’ bir durumdan kaynaklanıyor. Belki de kıskançlık var. Herkesi kendi haline bırakıyorum.” Demişti.

Burcu Esmersoy ile yeni sevgilisi Berk Suyabatmaz önceki akşam Arnavutköy’ de romantik bir mekanda yemek yedi. Mekan çıkışı Burcu Esmersoy konuyla ilgili şunları söyledi: “Herkes kimin ne olduğunu gayet iyi biliyor. Beni bu işlerin içine sokmayın.”

Dedikoduya göre; Aslışah, Burcu Esmersoy’ u kıskanıyor. Kızdırmak için de Burcu’ nun kendinden 17 yaş büyük olduğunu vurguluyor.

EL HAREKETLİ KAVGA
Aslışah Alkoçlar’ ın Çeşme’deki bir mekanda karşılaştığı Burcu Esmersoy’ la tartışma yaşadığı iddia edilmişti. Burcu Esmersoy’ un Çeşme’ deki kavgada Aslışah Alkoçlar’ a el hareketi yaptığı iddialar arasındaydı.

Ünlü sunucu Burcu Esmersoy son zamanlar da bu sezon yapmış olduğu Show Tv ekranların da gösterimde olan dünya güzellerim adlı program ile gündem de. Yapmış olduğu program ile ses getiren ünlü sunucu, her ne kadar program da çok zor anlar yaşasa da belli ki dünya güzellerim programı sunmaktan keyif alıyor.

Öte yandan  Aslışah Alkoçlar, Gülşah Soydan’ ın kızı, Hülya Koçyiğit’in torunudur. Kayak sporunda milli olan Aslışah Alkoçlar, Hakan Sabancı ilişkisi ile gündeme gelmiştir. Türkiye’nin köklü otelcilerinden olan Alkoçlar Ailesi’nin en küçük ferdi de aile mesleğini seçti. Alkoçlar Otelleri’ nin sahipleri Gülşah-Ender Alkoçlar çiftinin küçük kızları Aslışah Alkoçlar, Çesme Alaçatı’ da bir butik otel açmıştı. O dönemler henüz 19 yaşında olan Aslışah Alkoçlar, Alaçatı’ ‘nın meşhur sokağında, kendi adını taşıyan beş odalı butik otelle hem iş hayatına, hem de aile mesleğine ilk adımı atmış oldu.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler