Ana SayfaDünyaİspanyol Yıldızın Gözyaşları!

İlgili Postlar

İspanyol Yıldızın Gözyaşları!

43 yaşındaki Penelope Cruz, Fransız sinemasının en saygın ödülleri olan Cesar Ödüllerinin dağıtıldığı gecede sinema sanatına katkılarından dolayı Yaşam Boyu Başarı Ödülü’ne layık görüldü.  Ödüllerin dağıtıldığı geceye damgasını vuran olay ise İspanyol yıldız Penelope Cruz’un gözyaşları oldu.

Cruz’un Duygusal Anları

Fransız sinemasının en saygın ödülü olan Cesar Ödülleri dün gece düzenlenen törenle sahiplerine verildi. Bu yıl 43’üncü kez düzenlenen Geceye eşi Javier Bardem ile birlikte katılan Penelope Cruz, ödülünü de kariyerinde çok önemli bir yeri olan birçok filmde birlikte çalıştığı yönetmem Pedro Almodovar’ın elinden aldı.

Cruz, gecede duygusal anlar yaşadı. Ödüllerin dağıtıldığı geceye damgasını vuran olay ise İspanyol yıldız Penelope Cruz’un gözyaşları oldu . Ünlü oyuncu teşekkür konuşmasını yaparken sözleri sık sık gözyaşlarıyla kesildi. Penelope Cruz’u, ödülünü almak üzere sahneye davet eden Sinema Sanatları ve Teknikleri Akademisi Başkanı Alain Terzian “Penelope Cruz uluslararası yapımlarda da daha düşük bütçeli yapımlarda da parlayan bir yetenek” dedi. Geceye mor bir geye kıyafeti ile katılan Cruz, gözyaşlarının yanı sıra şıklığı ile ve göz kamaştırdı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler