Ana SayfaKimdirGamze Yarka Kimdir?

İlgili Postlar

Gamze Yarka Kimdir?

“Ferhat İle Şirin” dizisinin sevilen oyuncusu Gamze Yarka kimdir? Gamze Yarka kaç yaşında? Gamze Yarka dizileri neler? Gamze Yarka filmleri neler? Gamze Yarka aslen nereli? Gamze Yarka hangi burç? Gamze Yarka hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Gamze Yarka Kaç Yaşında? Gamze Yarka Aslen Nereli? Gamze Yarka Hangi Burç?

Gamze Yarka, 13 Ağustos 1972 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Gamze Yarka, Aslan burcudur.

Gamze Yarka Kimdir?

Gamze Yarka eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Çocukluğundan beri sanatla iç içe olan Gamze Yarka, liseden mevzun olduktan sonra “İstanbul Üniversitesi Konservatuvar Bale ve Tiyatro Bölümü” nü kazanmıştır. Oyunculuk kariyerine tiyatroyla başlayan Gamze Yarka okul yıllarında ve mevzun olduktan sonra pek çok oyunda sahne almıştır.

Ekran karşısına ilk kez 1996 senesinde yayınlanan “Gurbetçiler” dizisiyle geçen Gamze Yarka, canlandırdığı “Özlem” karakteriyle çok sevilmiştir. İlk dizi projesinden sonra ekranlara bir süre ara veren Gamze Yarka 2011 senesinde TRT 1’de yayınlanan “Küçük Hanımefendi” dizisiyle yeniden izleyicisiyle buluşmuştur. Gamze Yarka 2019 yılında “Ferhat ile Şirin” dizisinde Işıl Yücesoy’un gençliğini canlandırmıştır.

Gamze Yarka Dizileri

  • 2019 – Ferhat İle Şirin
  • 2011 – Hayata Beş Kala
  • 2011 – Küçük Hanım Efendi
  • 1996 – Gurbeçiler
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler