Ana SayfaDizilerGame Of Thrones'a Diriliş Ertuğrul'dan Transfer

İlgili Postlar

Game Of Thrones’a Diriliş Ertuğrul’dan Transfer

Diriliş Ertuğrul dizisinde ‘Antheus’ karakterini canlandıran oyuncu, Game Of Thrones un 8. sezonu ve serinin sinema filmi için audition daveti aldı. Doğal olarak bu davet Game Of Thrones’a Diriliş Ertuğrul’dan transfer olarak yorumlandı. Detaylar haberimizde.

30 Mayıs 2018 Reyting Sonuçları Açıklandı! Zirvedeki İsim Sen Anlat Karadeniz Dizisi Mi? Yoksa Diriliş Ertuğrul Dizisi Mi? İşte Detaylar

‘Diriliş Ertuğrul’ dizisinden hemen sonra Amerika’da San Francisco State Univercity ‘de theatre Department Master acting eğitimini alan oyuncu Alper Atak, Game Of Thrones un 8.sezonu ve serinin sinema filmi için audition daveti aldı.

Alper Atak Kimdir?

Audition Nedir?

Ses veya sahne sınavı manasına gelen audition oyuncuların kabiliyetini değerlendirmek için yapılan deneme çekimi manasında kullanılmaktadır. Aslında bu öngörülen role yeterli ve uyumlu olup olmadığı testi gibi düşünebilirsiniz. Bunu küçümseme gibi görmemek gerekli zira Brad Pitt bile Hollywood filmlerinin kadrosunda yer almak için hala auditionlara katılıyor. Audition, oyuncuların genel kültürünü değerlendirmek, oyuncuyu tanıyabilmek ve yeteneğini görebilmek için yapılan kısa bir deneme çekimi.

Diriliş Ertuğrul reytinglerde can kaybediyor

Alper Atak’tan İlk Açıklama

Başarılı oyuncu Alper Atak, Türkiye’deki rol aldığı dizilerdeki başarılı oyunu ve Diriliş Ertuğrul’daki öne çıkan Antheus karakterindeki başarılı performansı ile HBO yapım şirketinden gelen davetle audition çekimleri için Los Angeles’a gitti. Başarılı oyuncu Alper Atak, “Heyecanlıyım. Ülkemi en iyi şekilde temsil edeceğim” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler