Ana SayfaDizilerGame of Thrones 8.Sezon Tarihi Belli Oldu!

İlgili Postlar

Game of Thrones 8.Sezon Tarihi Belli Oldu!

Game of Thrones final sezonu başlangıç tarihi, sızdırılan bir video ile resmen duyuruldu. Game of Thrones final sezonuyla bize veda edecek.

Game of Thrones yeni ve son sezonu ne zaman başlıyor?

Game Of Thrones’a Diriliş Ertuğrul’dan Transfer

Dünya genelinde milyonlarca izlenmeye sahip ve özellikle 7.sezonu ile birlikte her bölümünde rekor kıran HBO’nun son yıllara damgasını vuran dizisi Game of Thrones final sezonu ile bize son sezonunu yaşatmaya hazırlanıyor.

Uzun bir süredir merakla beklenen dizinin sekizinci sezonu yani final sezonunun ilk etapta 2019 yılı ile karşımıza çıkacağı duyurulmuştu. Büyük heyecan uyandıran dizinin final sezonu karşımıza daha erken çıkarak tarihini nostaljik bir video ile izleyicileriyle paylaştı.game-of-thrones-yeni-sezon-8-sezon-tarihi

Televizyon tarihinin en görkemli dizi finallerinden birisini yapacak dizi, imzasını atmak üzere ilk yedi sezondan görüntülerin bir araya toplandığı video kolajıyla birlikte dizinin Nisan ayı içinde sevenleriyle buluşacağı açıklandı.

Yayınlanan videoda #ForTheThrone yani “Taht İçin”vurgusu yapılırken final sezonunun sadece 6 bölümden oluşacağını ve her bir bölümün adeta bir film halinde olacağını hatırlatalım. Dizinin final sezonuna ait ilk fragmanı heyecanla bekliyoruz.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler