Ana SayfaÜnlülerFunda Arar şıklığıyla göz kamaştırdı

İlgili Postlar

Funda Arar şıklığıyla göz kamaştırdı

Funda Arar şıklığıyla göz kamaştırdı… Ünlü şarkıcı Funda Arar, Cumhuriyet Bayramı kutlamasında sahne şıklığı ile dikkat çekti. Funda Arar, hem göze, hem de kulağa hitap etti. Detaylar haberimizde…

Funda Arar’dan Derin Yırtmaç!

Funda Arar ile Cumhuriyet Bayramını kutlaması

Funda Arar, Elexus’ta görkemli sahnesinde Cumhuriyet Bayramını kutladı. Güçlü sesi ile kulakların pasını silen sanatçıya 1500 kişilik dinleyici kazandı.

Funda Arar kimdir?

Funda Arar şıklığıyla göz kamaştırdı

Siyahlar zamanında sıklığıyla göz kamaştıran Arar, zamanla insanın kendi proporsiyonunu oturttuğunu ve buna bağlı olarak insanların ne kadar dayanıklı olduğunu, yakışabileceğini veya yakışamayacağını anlayabildiğini söyledi.

Funda Arar şıklığıyla
Funda Arar şıklığıyla

Önemli olan yaşlanmak yada ihtiyarlamak değil

Yaşlanmaktan korkmadığını söyleyen sanatçı şu sözleri söyledi “Yaşlanmak kaçınılmazdır. Onun insanı doğuyor, büyüyor ve yaşlanıyor. Önemli olan yaşlanmak yada ihtiyarlamak değil; önemli olan güzel yaş almak, ruhunun her zaman genç kalması bile çocuk kalması, o çocuk ruhuyla yaşamak. Derin yüz burzumuş, deriniz buruşmuş, kamburunuz çıkmış falan onlar değil. Önemli olan ruhunuz her zaman çocuk kalması. O zaman hiçbir şey sana durduramaz. Onun yaşta her şeyi onunla birlikte. ”

Funda Arar’ın heyecanı

29 Ekim Cumhuriyet Bayramına özel repertuar hazırladığını söyleyen Arar, Elexus’ta sahnesinde dinleyicileriyle buluşacağı için heyecanlı olduğu söyledi.

Funda Arar, Elexus’ta görkemli sahnesinde Cumhuriyet Bayramını kutladı. Güçlü sesi ile kulakların pasını silen ünlü şarkıcı Funda Arar, 1500 kişilik dinleyici kitlesi kazandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler