Ana SayfaDedikoduFulya Zenginer'den Yorumlara Sert Tepki

İlgili Postlar

Fulya Zenginer’den Yorumlara Sert Tepki

Fulya Zenginer, bir takipçisinin oğlu Milan hakkında yaptığı, “Bu çocuk sanki hiç büyümüyor, zayıf. Neden acaba?” yorumuna sinirlendi. Fulya Zenginer’den yorumlara sert tepki geldi. İşte detaylar;

Fulya Zenginer Anne Oldu

Yıllar önce yayınlanan ‘Küçük Kadınlar’ adlı diziyle şöhreti yakalayan Fulya Zenginer, üç yıl önce grafik sanatçısı Küntay Tarık Evren ile nikah masasına oturmuştu. Ünlü çift, mutlu birlikteliklerini bebekle taçlandırmıştı. 24 Mayıs’ta Milan adını verdikleri oğullarını kucaklarına alan Zenginer ile Evren, ilk kez anne-baba olmanın mutluluğunu yaşamıştı.

“15 saatlik zorlu bir süreçten sonra sabah saatlerinde güneşimiz doğdu. Toparlanmaya çalışıyorum. Sevginizi ve dualarınızı hissediyorum” sözleriyle doğum sonrası ilk paylaşımını yapan Fulya Zenginer, kısa bir süre sonra da minik oğlunun yüzünü göstermişti.

Oğlunu İlk Kez Paylaştı

Oğlu ve eşiyle birlikte kayınvalidesinin objektifine poz veren ünlü isim, “Kime daha çok benziyor?’ diyecektik ama Miloş’un karnı acıktı. Milan bir haftalık… Fotomuzu da babaannemiz çekti” ifadelerini not düşmüştü.

Birlikte Spaya Gittiler

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan ve 667 bin takipçisi bulunan güzel oyuncu, geçtiğimiz haftalarda yayınladığı pozlarla gündem olmuştu. Zenginer,  birinci ayını tamamlayan Milan’ı bir bebek spasına götürmüştü.

Oğlunun yüzdüğü anları takipçilerinin beğenisine sunan ünlü isim, peş peşe yayınladığı karelere, “Aşık olduğum beyle spa keyfi. Milan’ın ilk yüzme deneyimi (doğum kesesini saymazsak)” diye yazmıştı.

“Babasına Çok Benziyor”

32 yaşındaki Zenginer’in kısa sürede binlerce beğeni alan bu gönderisine, “Miloş’umun saçları asla bozulmuyor, cool bir bey”, “Maşallah, benim çocukların gördüğü tek spa çamaşır leğeni” ve “Babasına çok benziyor” gibi yorumlar yapılmıştı.

Fulya Zenginer Oğlunu Paylaştı

İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Zenginer, Milan’ın yeni fotoğrafını paylaştı. Oğlunun omuzunda uyurken çekilen fotoğrafını sosyal medya hesabından yayınlayan ünlü oyuncu, gönderisine, “Milantesi… Haftanın ‘Milan’ günü. Gerçi benim için her gün Milan günü…” ifadelerini not düştü. Takipçileri Fulya Zenginer’in gönderisine, “Çok tatlı” ve “Pili bitmiş sanırım” şeklinde yorumlarda bulundu.

Fulya Zenginer Kimdir?

Fulya Zenginer’den Yorumlara Sert Tepki

İlk kez anne olmanın mutluluğunu yaşayan Zenginer, bir takipçisinden gelen yoruma yanıt verdi. Ünlü oyuncu, kullanıcının, “Bu çocuk sanki hiç büyümüyor, zayıf. Neden acaba?” sözlerine, “Eğitimsizliğin verdiği cesaretle birleşen empatisizlik olsa gerek bu… Nerede görsem tanırım. Allah kolaylık versin. Bu kafada yaşamak zor” cevabını verdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler