Ana SayfaKimdirFuldan Uras Kimdir?

İlgili Postlar

Fuldan Uras Kimdir?

Pek çok sinema filminde rol alan ve uzun yıllar da albümleriyle müzik dünyasında varlığını sürdüren Fuldan Uras Kimdir? Fulden Uras Nerede Doğdu? Fulden Uras’ın Albümleri Nelerdir? Hepsi ve daha fazlası haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Fulden Uras kaç yaşında? Fulden Uras aslen nereli? Fulden Uras hangi burç?

6 Haziran 1968 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Fulden Uras ikizler burcudur. Baba tarafından aslen Vanlı olan Fulden Uras şu an 50 yaşındadır.

Fuldan Uras Kimdir?

Sanatçının babası eski bürokrat Mutlu Otman’dır. Babasının onu ve 2 kız kardeşini terk ettiğinde 13 yaşındadır. Annesini geçtiğimiz Temmuz ayında kaybetmiştir. Şarkıcı Petek Dinçöz’ün kuzeni olan Fulden Uras lisede okurken katıldığı yarışmada yüz güzeli seçilmiştir. Oyunculuk hayatına Şemsi İnkaya ile başrolü paylaştığı “Ah Bu Kadınlar” adlı sinema filmiyle adım atmıştır.

80 ve 90’lı yıllarda filmde rol alan Fulden Uras Üç Arkadaş, Dağ Çiçeği, Yalnızız, Ana Yüreği gibi dizilerde de bulunmuştur. Assolist olarak sahneye çıkmaya 1991 yıllarında başlamıştır.

Uzun yıllar ekranlara ara veren oyuncu 2016 yılında bir TV filmi olan Makas isimli film ile ekranda olmuştur. Yıllardır bağırsak kanseriyle mücadele eden sanatçı geçtiğimiz gün göğsünde 11 saat içinde büyüyen bir kitle nedeniyle ameliyata alınmıştır. Yürüttüğü sosyal sorumluluk projeleriyle de takdir kazanan Fulden Uras, kelebek hastalığı bulunan çocuklar için yardım kampanyası yürüten “Hayaller Gerçek Olsa” adlı derneğin başkanıdır. Fuldan Uras, güzelliği ile dikkat çeken ünlüler arasında yerini alıyor.

Fulden Uras Albümeleri

Belliydi Zaten, Bensiz Olsun, Cici, Nelere Dayandı Bu Yürek

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler