Ana SayfaDedikoduFikret Orman'dan Esra Erol'a, Zuhal Topal'ı kıskandıracak jest!

İlgili Postlar

Fikret Orman’dan Esra Erol’a, Zuhal Topal’ı kıskandıracak jest!

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’dan, Esra Erol’a büyük jest. Orman, Esra Erol’un isminin yazılı olduğu bir numaralı formayı hediye ederek, “Ekranların bir numarası” notu ile gönderdi. Detaylar haberimizde…

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, izdivaç programı sunucusu Esra Erol’u çok mutlu eden bir hediye gönderdi. Her fırsatta sıkı bir Beşiktaş taraftarı olduğunu ifade eden Esra Erol, Orman’ın hediyesi karşısında adeta mutluluktan havalara uçtu.

Fikret Orman, Beşiktaş taraftarı ünlü izdivaç sunucusu Esra Erol’a üzerinde isminin yazılı olduğu 1 numaralı forma gönderdi. Formada, tüm futbolcuların isimleri ve imzaları da bulunuyor.

Orman, Erol’a gönderdiği formaya içinde “Futbolun bir numarası takımından ekranların bir numarası  Esra Erol’a sevgiler…  Fikret Orman” yazılı bir de not eklemişti.

Fikret Orman’ın büyük jesti karşısında mutlu olan Esra Erol, ” Beşiktaş bizim için çok büyük bir aşk. Babamın takımı. Bende babasının kızı olarak Beşiktaşlıyım.” diye konuştu.

Fikret Orman’ın Esra Erol’a “Ekranların bir numarası” notu ile yaptığı jest, Erol’un rakibi Zuhal Topal’ı kıskandıracak şeklinde yorumlandı.

Esra Erol kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler