Ana SayfaDizilerFi Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı MI?

İlgili Postlar

Fi Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlandı MI?

Puhu TV’de yayınlanmaya başlanan Fi dizisi için 7. bölüm beklentileri oluşmaya başladı. Özellikle 3 bölümü birden yayınlanan ve şu anda ilk 6 bölümü ile izlenebilir durumda olan Fi dizisinin 7. bölümünün ne zaman yayınlanacağı ve dizideki konuların nasıl ilerleyeceği oldukça merak ediliyor.

Fi Dizisi 7. Bölüm Fragmanı Yayınlanmadı!

Özellikle yayınlanan ilk 3 bölüm sonrasında izleyenler dizinin konusunu net bir şekilde anlarken, 4. 5 ve 6. bölümler itibariyle dizideki hikaye daha da derinleşti. Hikayeden özellikle Can’ın Duru’ya karşı güçlü duygular beslenmesi ve Duru’yu elde etmeye karar vermesi, bu konuda dizideki aksiyonu da daha da artırmıştı.

Yayınlanacak yeni bölümler için en çok merak edilen detaylardan bir tanesi de Can’ın Duru’yu elde edip edemeyeceği. Öyle ki Can’a karşı boş olmadığı son bölümler itibariyle ortaya çıkan Duru’nun da bu ilişkiye onay verebileceği ve Can ile Duru arasında yeni bir aşkın başlayabileceği net bir şekilde görülmüştü.

İnternet Dizisi Rekora Koşuyor

İnternet üzerinden izlenen ve televizyon kanallarında yayınlanmaya Fi dizisinde aşk, aksiyon ve psikoloji bir arada harmanlanıyor. Kısa süre içerisinde 15 milyon izlenme barajını aşmayı başaran dizi, sadece internet üzerinden yayınlanarak böylesine bir ilgi görmeyi başardı. Yayınlanmaya başlayacağı ilk günlerde internet üzerinden böyle bir yapımın dikkat çekmeyeceği ve düşük izlenme oranlarında kalacağı belirtilse de gelinen son noktada dizi herkesi şaşırtmayı başardı. Şu an çok iddialı bir şekilde yayınlanmaya devam eden dizinin önümüzdeki bölümlerdeki performansı bu konuda rekor kırılmasını dahi sağlayabilir.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler