Ana SayfaDizilerBluTv Sevilen Dizileriyle Yurtdışına Açıldı

İlgili Postlar

BluTv Sevilen Dizileriyle Yurtdışına Açıldı

Özellikle özgün yapımlarıyla dikkat çeken ve kısa süre içerisinde Türkiye’nin lider platformlarından birisi olmayı başaran BluTV, yapılan son açıklama ile birlikte önemli bir gelişme içerisine girdiğini de gösterdi. Yapılan resmi açıklamalarda BluTV’nin Türkiye’nin ardından yurt dışına da açıldığı ve artık diğer ülkelerden de BluTV platformunun kullanılabileceği belirtildi.

Sevilen Türk Dizileri BluTV’de

En sevilen Türk dizilerinin yanı sıra platforma özel olarak çekilen ve sadece platform üzerinden yayınlanan özgün diziler de yine yurt dışından takip edilebilecek. Türkiye genelinde özellikle Türk dizilerinin yabancı ülkelerde popüler durumda olması, bu özel yayın platformunun da popüler hale gelmesini sağlayacak. Yapılan açıklamalarda şu anda tüm dünya genelinde izlenebilir durumda olan internet televizyonunun yurtdışındaki yabancıların yanı sıra Türkler için de cazip bir fırsat yarattığı belirtir.

Herhangi bir taahhüt olmayan, kurulum gerektirmeyen ve reklam yayınlanmayan BluTV ile Avrupa bölgesinin yanı sıra Amerika ve Azerbaycan’daki Türkler için cazip bir fırsat yaratılacak. Yapılan açıklamalarda konu ile ilgili tüm detaylar paylaşılırken, kişilerin aylık sadece 3.90 Euro ödeyerek tüm dizileri ve özgün yapımları izleyebileceği belirtildi. Üstelik BluTV’nin mobil uyumlu olması sayesinde kişiler sadece bilgisayarlardan değil bilgisayarların yanı sıra cep telefonu ve tabletler üzerinden de yine içerikleri izleyebilmesi mümkün olacak. Bu açıdan önümüzdeki günlerden itibaren yurt dışında ilgi görecek BluTV kullanım oranlarını arttırarak internet televizyonu konusunda liderliğini pekiştirmeye başaracak.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler