Ana SayfaDedikoduFerzan Özpetek'ten, terör korkusundan dolayı ülkeye gelmeyenlere tepki klibi!

İlgili Postlar

Ferzan Özpetek’ten, terör korkusundan dolayı ülkeye gelmeyenlere tepki klibi!

Dünyaca ünlü Yönetmen ve Senarist Ferzan Özpetek, terör saldırılarından dolayı Türkiye’ye gelmeye korkanlara tepki olarak, İtalyan popunun yıldızları Mina ve Celentano’nun seslendirdiği şarkının klibini İstanbul’da çektiğini açıkladı. İşte detaylar…

Yaşamını İtalya’da sürdüren dünyaca ünlü yönetmen ve senarist Ferzan Özpetek, terör saldırılarından dolayı Türkiye’ye gelmeye korkanlara tepki olarak, İtalyan popunun yıldızları Mina ve Celentano’nun seslendirdiği şarkının klibini İstanbul’da çektiğini ifade etti.

Beraber seslendirdikleri çok sayıda parçadan ötürü İtalyan popunun “altın çifti” olarak anılan efsane şarkıcılar Mina ve Adriano Celentano, 18 yıl aradan sonra düet bir albümde tekrar beraber. İtalyan müzik dünyasında büyük heyecan yaratan “Le Migliori (En İyiler)” isimli albümdeki “E’ l’amore (Aşktır)” isimli şarkının video çekimini 40 yıldır İtalya’da yaşayan Ferzan Özpetek’e emanet etti.

Mina ve Celentano’nun kendisine ulaşarak, “Klibimizi bir ustaya; size çektirmek istiyoruz” dediklerini ifade eden Ferzan Özpetek, teklifi memnuniyetle kabul ettiğini dile getirdi ve süreci “Klibi önce Roma’da çekmeyi düşündüm, ama aklıma bir şey gelmedi. Sonra İstanbul’da çekmek istedim. Önce ‘Neden?” diye sorguladılar. Ben de çok hoş olacağını söyledim ve “Harika olur” diye hemen kabul ettiler” sözleri ile anlattı.

Özpetek, yaşanan terör saldırıları nedeniyle bu dönemde Türkiye’de, İstanbul’da çalıştığı için İtalya’daki arkadaşlarından sert tepkiler aldığını aktarırken, “Bana ‘Sen delisin, niye gittin yine oraya? Senin için korkuyoruz, endişeleniyoruz. Bir an önce dön. Neden orada çekiyorsun klibi? Buna ne gerek vardı?’ gibi tepkiler içeren çok sayıda mesaj geldi. Ben ise, yapmak istediğimi yaptım. Terör olayları dünyanın her yerinde oluyor, sadece bu ülkede değil!”

Bu iş için kendini zorladığını ve bu tavrının, “Sen delisin, bu dönemde Türkiye’ye gidilir mi?” diyenlere bir cevap olduğunu söyleyen Özpetek, “Bu zor dönemde hoş bir şey yaptım ve insanların bunu anlaması lazım” diye konuştu. Sözlerine devam eden ünlü yönetmen, “Benim herkese söylediğim şu: Her yerde, her şey olabilir, bundan kaçamayız. Korkmadan seyahat etmeliyiz. Zira bu korkuyu yaşayanların hepsi, Türkiye’ye geldiklerinde o korkunun yersiz olduğunu anlıyor, onların korkusu falan kalmıyor.” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler