Ana SayfaDedikoduEsra Sönmezer: "Eski sevgilim beni 7 kadınla aldattı"

İlgili Postlar

Esra Sönmezer: “Eski sevgilim beni 7 kadınla aldattı”

Konuk olduğu programda özel hayatına dair bomba gibi açıklamalar yapan ünlü sunucu Esra Sönmezer, eski sevgilisinin kendisini 7 kadınla aldattığını öğrendiğini açıkladı. Detaylar haberimizde…

Ünlü sunucu Esra Sönmezer, Kanal D ekranlarında ilgiyle izlenen Renkli Sayfalar isimli magazin programına konuk olarak katıldı. özel hayatına dair çarpıcı açıklamalar yapan Sönmezer, eski sevgilisi hakkında inanılmaz bir itirafta bulundu.

“Eski sevgilimin bir gün cep telefonu şifresini çözdüm. Beni tam 7 kadın ile aldatıyormuş. Bir yıl tedavi gördüm. Haftada 5-6 gün görüşüyorduk. Ben kendimi saymıyorum. 7 kişi ile aldatıyormuş. Whatsap’tan yazışmaları gördüm. Bunun yanı sıra eğlenceye de gitmişler. Evine çağırmalar, evlere gitmeler, hediyeler, jestler…

Sürekli telefonda konuşuyorduk. Hatta sonra kafayı yedim hangi ara yapıyor diye. Ben 2.5 saat kendimi tuvalete kilitledim. Mesajların sürekli fotoğraflarını çektim. Onların hepsini ona gönderdim.

‘Bu ilişki bitmiştir’ dedim. Sonra bana çok dönmek istedi. Ama canı cehenneme olsun. Onun bir takım rahatsızlıkları vardı. Başka sebepten dolayı 7 kişi ancak yetmiş herhalde!

1-2 ay önce uzaktan bir yerden karşılaştık. Nefret etmiyorum. Ben kimseden nefret etmem. Önce affetmiş gibi yapıp, sonra acı çektirdim. Onun psikolojisini de bozdum. Artık aşık olamıyorum. Güvenimi yitirdim.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler