Ana SayfaDedikoduFerman Toprak'tan Samimi Açıklamalar

İlgili Postlar

Ferman Toprak’tan Samimi Açıklamalar

Geçtiğimiz kasım ayında eşini darp ettiği iddiasıyla gündem olan arabesk müziğin dikkat çeken isimlerinden Ferman Toprak çocukluğuna dair travmalarıyla yüzleşti. Ferman Toprak’tan samimi açıklamalar geldi. İşte Ferman Toprak’ın o açıklamaları;

“Aşirete Ters”

3.5 milyon kişilik bir aşiretin çocuğu olduğunu anlatan Toprak, çatışmalar içinde büyüdüğünü, çocukluk travmaları yüzünden 12 yaşına kadar kekeme kaldığını söyledi. Kekemeliği kendi kendine şarkılar söyleyerek yendiğini belirten Toprak, “Ailemde kimse sanatçı olmamı istemedi, ‘Aşirete ters’ dediler ama ben şarkıcılık sayesinde aşiret hayatından uzak bir yaşam sürebildim çünkü bir gün evladım olduğunda benim yaşadıklarımı yaşasın istemedim” itirafında bulundu.

“İbrahim Tatlıses Sayesinde Evime Ekmek Götürdüm”

Sahne repertuvarının yarısının İbrahim Tatlıses şarkılarından oluştuğunu dile getiren 47 yaşındaki arabesk şarkıcısı, “İbrahim Tatlıses sayesinde evime ekmek götürüyorum. Allah onu başımızdan eksik etmesin” ifadelerini kullandı.

“Azimli Olmasam İstanbul Beni Yenerdi”

Albüm yapabilmek için dört ev sattığını ama Unkapanı’nda dolandırılarak, “Albümün tutmadı” denilip gönderildiğini açıklayan Toprak, “O zaman ‘Etiler’e adımı altın harflerle yazdıracağım’ dedim ve yaptım. Çünkü Unkapanı kurt kapanıdır. O zaman herkese aynısını yapıyorlardı, bana da yaptılar ama ben pes etmedim. Azimli olmasam İstanbul beni yerdi” şeklinde konuştu.

Ferman Toprak’tan Şiddet İddialarına Yanıt

“Çok Çalıştım Karşılığını Aldım”

“Zamanında beni desteklemeyen, alkışlamayan akrabalarım bile şimdi alkışlıyor” diyen Ferman Toprak, “Akrabalarım şimdi ‘Yeğeninin sesi güzel, elinden tutsana’ diyor. Demek ki güzel bir şey başarmışım. Çok çalıştım çabaladım, karşılığını aldım” açıklamasını yaptı.

“Evliliğimi Çok Çarpıttılar”

Yakın zamanda yaptığı evliliğiyle ilgili açıklamaların magazin tarafından çarpıtılarak gündeme getirildiğini savunan Ferman Toprak, “Her evlilikte kavga, tartışma olur. Bu herkes için geçerli ama yaptığım beş dakikalık açıklamayı cımbızla çekip, farklı bir algı yaratılmış. Öyle bir şey yok. Her şey yolunda, mutluyuz” dedi.

Ferman Toprak kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler