Ana SayfaÜnlülerFerman Toprak'tan Şiddet İddialarına Yanıt

İlgili Postlar

Ferman Toprak’tan Şiddet İddialarına Yanıt

Ferman Toprak’tan şiddet iddialarına yanıt geldi. “Hayatı Tespih Yapmışım” şarkısı ile ünlenen şarkıcı Ferman Toprak geçtiğimiz aylarda eşine şiddet uyguladığı iddiası ile ifade vermişti. Detaylar haberimizin devamında….

Ferman Toprak kimdir?

Ferman Toprak’tan Yanıt “Karı Koca Arasında Böyle Şeyler Olabilir”

“Hayatı Tespih Yapmışım” şarkısı ile ünlenen şarkıcı Ferman Toprak yeni single çalışması “Vuslat” şarkısı için stüdyoya girdi. Serdar ortaç ile kameralar karşısına geçen şarkıcı eşi Hilal Toprak’a şiddet uyguladığı iddialarına cevap verdi.

Ferman Toprak 3 yıl önce dünya evine girmişti. Çiftin Adel Su isminde bir de çocukları var.

Ferman Toprak eşini darp ettiği iddiaları için, “Arkadaşlar hayat bu. İnsanlar nazara gelebiliyor. Karı koca arasında böyle şeyler olabilir ama biraz abartıldı. Eşim yine benim çocuklarımın annesi hiç bir sorun yok” dedi.

Ferman Toprak ve Eşi Arasında Ne Yaşanmıştı?

Ferman Toprak eşi Hilal Toprak’la bir arkadaşlarının doğum günü partisine gitmiş ve parti dönüşünde arabada tartışmaya yaşandığı ardından Ferman Toprak’ın otomobilde eşini darp ettiği iddia edilmişti.

Hilal Toprak şiddet olayının ardından hastaneden darp raporu aldı ve ardından Beykoz polis merkezine gidip eşinden şikayetçi oldu. Hilal Toprak eşiyle ilgili herhangi bir koruyucu tedbir ya da uzaklaştırma kararı aldırmadı. Hilal Toprak ifadesinde, daha önce de eşinden şiddet gördüğünü o gece de otomobilin içinde eşinin kendisine hakaret ettiğini, yüzüne, kollarına ve kafasına vurarak darbettiğini söyledi.

Ferman Toprak polise verdiği ifadede eşine şiddet uyguladığı iddiasını reddetti.

Hilal Toprak, Ağustos ayındaki sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da boşanma sinyalleri vermişti. Yaptığı paylaşımda “ilk bizden duymanızı istedim için üzülerek belirtmek istiyorum ki; eşim Ferman Toprak ile yollarımızı ayırmaya karar verdik. Bundan sonrası adli olduğu için gereken zamanda paylaşım yapacağız. Bu zor dönemde bizlere destek olmanız tek isteğimiz. Teşekkürler.” ifadelerini kullanmış ardından o paylaşımı ‘bir anlık sinir’ diyerek silmişti.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler