Ana SayfaKültür ve SanatMüzikFerit Tunçer’ den Adil Bir Dünya İçin Şarkı: “Hüküm”...

İlgili Postlar

Ferit Tunçer’ den Adil Bir Dünya İçin Şarkı: “Hüküm”…

Son zamanlarda solo projelerine ağırlık veren Sanatçı Ferit Tunçer’ in dijital platformlardaki başarılı çıkış şarkısı olan “Hüküm”ü, OnAir Sahne etiketiyle yayımladı. İşte Detaylar…

Ferit Tunçer’ den Adil Bir Dünya İçin Şarkı: “Hüküm”…

Aslında müzikseverlerce yakından tanınan bir isim Ferit Tunçer. Rock ve metal dinleyicileri İllegal Süttozu ve nreAson grubundan, popüler müzik dinleyicileri ise 90’ların unutulmazlarından AF grubunun solisti olarak tanıyor onu. Ve Ferit Tunçer artık solo projelerine ağırlık vermiş durumda.

“Hüküm”, sert tarzı, mesaj içeren sözleri ile özlediğimiz soundda olan bir parça. Ferit Tunçer şarkının yolculuğunu şöyle dile getiriyor: “Gezegenin, doğanın, hayvanların, birey ve toplumların adalet arayışı ve hüküm isteği beni bu şarkının sözlerini yazmaya yönlendirdi ve bu soruna bir ses olmak istedim. En kısa zamanda adalet ve hükmün eşit sağlandığı bir dünyada yaşamamızı dilerim.”

Ferit Tunçer Kimdir?

Şarkının ruhuna uygun olarak karanlık temada gerçekleşen klipte müzisyen performansına öncelik verilmiş. Klibin yönetmenliği ve montajı ise “the Eye of the Witch” tarafından gerçekleştirildi.

On Parmağında On Marifeti Var!…

Ferit Tunçer, teknolojik gelişmelere uyum sağlayarak kendi kayıt stüdyosunu kurup sadece besteci ve solist kimliği ile yer almayan; kayıt, mix ve masteringini de kendisi yapabilen bağımsız bir müzisyen. Hüküm şarkısını dijital platformalardan, klibini ise OnAir Sahne YouTube kanalından takip edebilirsiniz.

İşte Ferit Tunçer’ den  “Hüküm”…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler