Ana SayfaKimdirFerhan Tülmen Kimdir?

İlgili Postlar

Ferhan Tülmen Kimdir?

“Her Şeyi Konuşalım” programının sunucusu Ferhan Tülmen kimdi? Ferhan Tülmen kaç yaşında? Ferhan Tülmen aslen nereli? Ferhan Tülmen hangi programları sundu? Ferhan Tülmen hangi burç? Ferhan Tülmen hakkında merak ettiğiniz ve bilmeniz gereken her şeyi sizin için bu yazımızda yazdık.

Ferhan Tülmen Kaç Yaşında? Ferhan Tülmen Aslen Nereli? Ferhan Tülmen Hangi Burç?

Ferhan Tülmen 21 Mayıs 1988 senesinde İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbul’lu olan Ferhan Tülmen, İkizler burcudur.

Ferhan Tülmen Kimdir?

Ferhan Tülmen eğitim hayatını İstanbul’da tamamlamıştır. Liseden mevzun olduktan sonra “Maltepe Radyo Televizyon Programcılığı Bölümü”nü kazanan Ferhan Tülmen, 2007 senesinden itibaren Maltepe Üniversitesi için haber yazarak sunumlar yapmıştır.

Ferhan Tülmen mevzun olduktan sonra ilk muhabirlik deneyimini, TRT1 ekranlarına yapmıştır. 1 sene muhabirlik yaptıktan sonra işten ayrılan Ferhan Tülmen, “Med Yapım” editör ekibinde çalışmaya başlamış ve Mehmet Erbil’in “Çarkıfelek” programında yer almıştır.

2010 senesinde Okan Karacan ile Showmax ekranlarında Max Life programını sunan Ferhan Tülmen, ardından Behzat Uygur ile birlikte “Bak Şu Duvara” isimli programın sunuculuğunu yapmıştır.

Arından gezi programı sunan Ferhan Tülmen, 2016 senesinde EmTv’de “Haftasonu Magazin” programını sunmaya başlamış ve hemen ardından Erol Köse ve Sacit Arslan’ın da yorumculuğunu yaptığı “Her Şeyi Konuşalım” programında yer almıştır.

Ferhan Tülmen’in Sunduğu Programlar

  • 2018 – Her Şeyi Konuşalım
  • 2016 –  Haftasonu Magazin
  • 2015 – Bil Bakalım
  • 2014 – Ferhan Tülmen İle Tatil Günlüğü
  • 2012- Bak Şu Duvara
  • 2010 – Max Life
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler