Ana SayfaDizilerFazilet Hanım ve Kızları dizisi final yapıyor! Son bölüm ne zaman?

İlgili Postlar

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi final yapıyor! Son bölüm ne zaman?

Bir ayrılık haberi de Fazilet Hanım ve Kızları dizisinden geldi. Son günlerde, yeni sezonda hangi dizilerin devam edip etmeyeceği büyük çoğunlukla belli olmuştu. Bu konudaki belirsizliğini halen koruyan dizi filmler arasında olan Fazilet Hanım ve Kızları’ndan da ne yazık ki veda haberi gelmiş bulunuyor. Peki, Fazilet Hanım ne zaman final yapacak? Detaylar haberimizde sizlerle…

Fazilet Hanım ve Kızları İyice Saçmaladı!

Star TV’nin ve cumartesi akşamlarının sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları, geçen yıl mart ayında ekranlardaki yolculuğuna başlamıştı. 2. Sezonuna, daha bir iddialı devam dizi film için artık yolun sonu göründü. Dizi hakkında, birkaç gün önce çeşitli mecralarda, yeni sezonda devam etmeyeceğine dair  iddialar dolaşıyordu. Son alınan bilgilere göre ise dizi filmin, bu sezonda ve ne zaman biteceği netlik kazandı.

Fazilet Hanım ve Kızları adeta format değiştirdi! Adı İmkansız Aşk olmalıymış!

Fazilet Hanım ve Kızları dizisi çırpındıkça daha da batıyor!

Fazilet Hanım ve Kızları 50. Bölümüyle final yapacak!

Yönetmenliğini Gökçen Usta’nın yaptığı, senaryosunu ise Sırma Yanık’ın kaleme aldığı, Avşar Film Yapım imzalı dizi film, başarılı oyuncu kadrosuyla büyük beğeni almıştı. Aslında, son bir aydır senaryosu artık sarpa sarmaya başlayan dizi film için final yapılması belki de doğru bir karar oldu. Çünkü, gelecek sezon için; dizi filmin senaryosunu yenileyecek çok bir malzeme de kalmadı. Böylelikle sevilen dizinin oyuncuları; final bölümü için önümüzdeki hafta son kez kameralar karşısına çıkacak ve dizi filmin çekimlerine son verilecek. Son üç haftası kalan dizi film; 50. bölümüyle, 9 Haziran Cumartesi günü ekranlara veda edecek.

2018’de Biten Diziler

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler