Ana SayfaDizilerFazilet Hanım ve Kızları 48. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

İlgili Postlar

Fazilet Hanım ve Kızları 48. Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Televizyonlarda çok farklı bir dönem başlatan Fazilet Hanım ve Kızları 48. yeni bölüm fragmanı ile yeniden gündemde. Peki, dizinin yeni bölümünde neler olacak?

Yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren en çok izlenen diziler arasına girmeyi başaran dizi, karakterleriyle dahi gündem yaratmayı başarıyor. Nazan Kesal, Mahir Günşıray, Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ve Alp Navruz gibi usta oyuncuların yer aldığı dizi 47 haftadan beri izleyicileri ile gününde buluşurken yeni bölüm fragmanı ile birlikte dizinin yeni bölümünde neler olacağına dair ipuçları paylaşıldı.

Fazilet Hanım ve Kızları çırpındıkça batıyor!

Fazilet Hanım ve Kızları Cumartesi Akşamı Yeni Bölümüyle Ekranlara

Her Cumartesi akşamı Star TV’de yayınlanan dizi son bölümüyle büyük bir merak uyandırmıştı. Gerçeklerden bihaber olan Yağız’ın her şeyi öğrenmesi pek çok soru işaretini de beraberinde getirdi. Ece’nin yokluğu ise Hazan ve Fazilet’in arasını daha da açtı. Yeni bölümde ise hikaye kaldığı yerden devam edeceği gibi Hazan ve Fazilet arasında yaşanan gerilimin nasıl devam edeceği,  Yağız’ın ise öğrendiklerinden sonra neler yapacağı öğrenilecek.

İşte Fazilet Hanım Ve Kızları 48. Yeni bölüm fragmanı

Fazilet Hanım Ve Kızları oyuncu kadrosunda kimler var?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler