Ana SayfaKimdirFatma Tezcan Kimdir?

İlgili Postlar

Fatma Tezcan Kimdir?

BKM Mutfak ekibinin yeni üyesi, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2.Kuşak programının oyuncusu Fatma Tezcan Kimdir? Fatma Tezcan Kaç Yaşında?

Fatma Tezcan Kimdir? Fatma Tezcan Kaç Yaşında? Fatma Tezcan Aslen Nereli? Fatma Tezcan Hangi Burç?

1 Ocak 1998 doğumlu Fatma Tezcan, İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Aslen İstanbullu olan Fatma Tezcan oğlak burcudur.

Fatma Tezcan Kimdir?

Çok Güzel Hareketlet Bunlar 2.Kuşak programında oyuncu olmasıyla birlikte ünlü olan Fatme Tezcan, ilkokul, ortaokul ve lise zamanlarında oldukça başarısız bir öğrenci olmasına karşın derslere hiç ilgi göstermemiştir. Çocukluğundan itibaren tiyatroya ilgili olan Fatma Tezcan, 8 yaşlarından itibaren tiyatroya gitmek istemiştir. Genç yaşlarında tiyatrodan şansı pek yaver gitmeyen Fatma Tezcan spora yönelmiştir. Voleybol ve kürek sporlarıyla, antremanlarla hayatını geçiren genç ünlü, Üniversitesini İstanbul Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı bölümünde eğitim hayatına başlamıştır ama yine okula ilgi gösterememiştir.

BKM Mutfak ekibinde Sadri Alışık Kültür Merkezinde 2 yıl geçiren Fatma Tezcan, BKM Mutfak ekibine katılırken tek tecrübesi mezuniyet tiyatrosuydu ama bu ekibe katılması gerekiyordu. BKM Mutfak ekibi kapısını açtığında oyuncu olması gerektiğini hissetmiş ve zaman geçirmeden bu kapıdan giriş yapmıştır.

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler