Ana SayfaKimdirFatih Öztürk Kimdir?

İlgili Postlar

Fatih Öztürk Kimdir?

BKM Mutfak ekibine yeni katılan ve Çok Güzel Hareketler Bunlar 2.Kuşak programının oyuncularından Fatih Öztürk kimdir? Fatih Öztürk hangi burç?

Fatih Öztürk Kimdir? Fatih Öztürk Kaç Yaşında? Fatih Öztürk Aslen Nereli? Fatih Öztürk Hangi Burç?

17 Haziran 1984 doğumlu Fatih Öztürk, aslen İstanbulludur. Şişli’de doğan genç ünlü, ikizler burcudur.

Fatih Öztürk Kimdir?

Tiyatronun, hayatına işletme dersinden atılmasıyla birlikte başlayan Fatih Öztürk, kantinde çay içtiği esnada tiyatro afişini görmüş ve tiyatro gurubuna katılmıştır. Konservatuvar sınavlarına hazırlanırken 2008 yılında Eskişehir konservatuvar oyunculuk bölümünü kazanmıştır. Tekrardan dersten atılan Fatih Öztürk, “Birinci sınıfın ilk derslerinde tekrardan dersten atıldım ve kantine gittim yine çay içtim fakat herhangi bir afiş göremedim.” şeklinde esprili bir konuşma yapmıştır.

1984 doğumlu ünlü, İlk orta ve lise eğitiminin tamamını İstanbul ili içerisinde tamamlamış ve 2003 yılında Kütahya’da İşletme bölümünü kazanmıştır. İlk reklamını mezun olmasının ardından Bp reklamlarında üç yıl boyunca oynayarak almıştır.

Son olarak 2019 yılı ile birlikte Çok Güzel Hareketler Bunlar 2.Kuşak programında yerini almış ve BKM Mutfak ekibiyle birlikte çalışmaktan oldukça mutludur.

 

Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler