Ana SayfaDedikoduFatih Ürek Canlı Yayında Evleneceği Kişinin Özelliklerini Anlattı

İlgili Postlar

Fatih Ürek Canlı Yayında Evleneceği Kişinin Özelliklerini Anlattı

Ünlü şarkıcı ve sunucu Fatih Ürek, katıldığı magazin programında samimi açıklamalarda bulundu. Evlenmek istediği kişinin özelliklerini anlatan Fatih Ürek “böyle biri varsa buyursun gelsin” dedi. Peki, Fatih Ürek nasıl birisini istiyor? Detaylar  haberimizde…

Fatih Ürek Kimdir?

Fatih Ürek Canlı Yayında Evleneceği Kişinin Özelliklerini Anlattı

Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Gelinim Mutfakta’ yarışmacısının sunucusu Fatih Ürek, Müge Dağıstanlı ve Gülşen Yüksel Salt’ın sunuculuğunu yaptığı 2. Sayfa programına konuk oldu. Samimi açıklamalarda bulunan Fatih Ürek, evleneceği kişide hangi özellik olması gerektiğini anlattı.

Demet Akalın ve Fatih Ürek Arasında Küslük Bitti Mi?

Sunucuların ‘Hayatına alacağın insanın özellikleri ne olmalı?’ sorusuna cevap veren Ürek istekleri şöyle sıraladı: “Çok iyi yemek bilmeli, iki lisan bilmeli, bol bol kitap okuyan, benden 2 lavel üst seviyede olmalı ki benim biraz açsın, aydınlatsın aynı zamanda sosyal olsun ve bana bir şeyler katsın. Öyle biri olmalı ki ben hayranlıkla dinlemeliyim ve bir şeyler paylaşmalıyım. Kazancı falan hiç önemli değil. Böyle insan yok ki mümkünatı yok. Olan varsa gelsin bekliyorum.” dedi.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler