Ana SayfaDedikoduAlper Potuk,Tuvana Türkay ile barıştı!

İlgili Postlar

Alper Potuk,Tuvana Türkay ile barıştı!

Geçtiğimiz akşam Sosyal Medya’da fotoğraf paylaşan Tuvana Türkay’ın arkasındaki aynada Alper Potuk göründü,Bunu gizlemeye çalışsa da artık çok geçti!

Tuvana Türkay Kimdir?

Çelişkili Aşıklar!

İki yıldır süren ilişkilerinde bir barışık bir dargın aşk yaşayan Tuvana Türkay ile Alper Potuk cephesinden yeni haber!Birçok kez ayrılıp barıştığı Fenerbahçe yıldızıyla ilişkisinde nisanda nokta koyan güzel oyuncu,Alper Potuk defterini tamamıyla kapatmıştı.Dedikodulara göre futbolcu,bir süre boyunca ne yapıp etti ve eski aşkının gönlünü alamadı.

Gizlemeye çalıştı

Ancak Tuvana Türkay önceki gün “story” bölümünden paylaştığı bir fotoğrafda,”Tuvana,yelkenleri suya indirdi” dedirtti.3 Ekim’de 28 yaşına giren Tuvana Türkay,evden pastalı bir fotoğrafını paylaştı.Arkadaki ayna ise gerçekleri ortaya çıkarttı.Aynada Alper Potuk’un göründüğünü fark eden oyuncu,bu fotoğrafı anında kaldırdı.

Evliliği şart koştu!

Aynı paylaşımı beş dakika sonra tekrar paylaşan Tuvana Türkay,bu kez aynada Alper Potuk’un göründüğü bölüme “kalp” emojisi koyarak ilişkisini kamufle etmeye çalıştı.

tuvana-turkay

Geçtiğimiz günlerde Fenerbahçeli yıldızla barıştığına dair çıkan haberi yalanlayan güzel,önceki akşamki paylaşımıyla da sosyal medyanın esiri oldu.Bu arada Tuvana Türkay’ın Alper Potuk’la yeniden barışmayı “evlilik şartıyla” kabul ettiğini de konuşulanlar arasında.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler