Ana SayfaKimdirFaruk Sabancı kimdir?

İlgili Postlar

Faruk Sabancı kimdir?

Sabancı ailesinin mensuplarından Faruk Sabancı kimdir? Faruk Sabancı kimin oğlu? Faruk Sabancı kaçıncı kuşak torun? Faruk Sabancı nerede ve ne zaman dünyaya geldi? Faruk Sabancı ne iş yapıyor? Faruk Sabancı hakkında merak edilen her şey haberimizde…


Bugün Doğan Ünlüler

Faruk Sabancı kimdir? Nerede ve ne zaman dünyaya geldi?

Faruk Sabancı, Sabancı ailesinin dördüncü kuşak mensubu. Torun Faruk Sabancı, Sakıp Sabancı’nın yeğeni Mehmet Sabancı’nın oğludur. Faruk Sabancı, 18 Haziran 1992 tarihinde İstanbul’da dünyaya geldi.

Faruk Sabancı’nın burcu nedir?

18 Haziran günü dünyaya gelmiş olan Faruk Sabancı, İkizler burcudur.

Faruk Sabancı ne iş yapıyor?

Faruk Sabancı,  aile şirketinde çalışıyor. Aynı zamanda bir yandan da müzik çalışmalarını gerçekleştiriyor. Lise eğitimini İsviçre’de gören Faruk Sabancı, o yıllarda vakit geçirme amacı ile müzikle ilgilenmeye başladı. Henüz 14 yaşında olan Sabancı, kendini bu alanda geliştirmeye karar verdi. Faruk Sabancı, o dönemi şöyle anlatıyor: Lise yıllarımda İsviçre’de yatılı okulda okuyordum. Dolayısıyla izole bir hayatım, çok fazla boş vaktim vardı. Bir gün bir bilgisayar programı indirdim. O program sayesinde kolayca seslerle oynamaya başladım. Yanılmıyorsam 14… Bu arada bir altyapım vardı tabii müzikle ilgili. Piyano dersleri almıştım, nota biliyordum. Zamanla “Ben gerçekten müzik yapabilir miyim?” diye düşünmeye, benzer programları iyice kurcalamaya başladım. Böyle böyle parçalar çıktı.

Faruk Sabancı, müziği meslek olarak yapmayı düşünmüyor. Onun için keyif verici bir halde olmasından yana.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler