Ana SayfaDedikoduFarah Zeynep Abdullah'a Tepki Yağdı

İlgili Postlar

Farah Zeynep Abdullah’a Tepki Yağdı

Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı İnci karakteriyle gündemden düşmeyen Farah Zeynep Abdullah, bu sefer hayranlarını üzdü. Sosyal medyadaki paylaşımlarıyla sık sık eleştiri oklarının hedefi olan Farah Zeynep Abdullah, Twitter üzerinden sevenlerini ti’ye aldığı paylaşımıyla tepki çekti. Farah Zeynep Abdullah’a tepki yağdı. Farah Zeynep Abdullah neden tepkilerin odağında kaldı? İşte detaylar;

Farah Zeynep Abdullah’tan Murat Boz Açıklaması

Murat Boz, Ağustos ayında 31 yaşına basan ünlü oyuncu Farah Zeynep Abdullah’ın doğum gününü de katılmıştı. İkili hakkında çok geçmeden aşk söylentileri gelmeye başladı. Ardından bir müzik projesinde birlikte yer alan bu projeyle yakınlaştıkları iddia edilen ikili suskunluğunu koruyordu ki dün Farah Zeynep Abdullah sosyal medya hesabından yayımladığı videoyla iddialara yanıt verdi. Önce Twitter hesabından “Farah Zeynep Abdullah “Bir kadın ve bir erkek arkadaş olabilir, kesin bilgi yayalım” paylaşımını yapan Farah Zeynep ardından Instagram hesabından yayımladığı videoyla haberlerle dalga geçerek “Murat Boz’la aşk yaşıyormuşuz, bir de gizliyormuşuz” dedikten sonra Çocuklar Duymasın jenerik müziğini koydu.

Farah Zeynep Abdullah Kimdir?

Sosyal Medyadaki Paylaşımlarıyla Dikkat Çekiyor

TRT ekranlarının iddialı dizisi Masumlar Apartmanı ile izleyici karşısına çıkan Farah Zeynep Abdullah, oyunculuk performansı ile son dönemlerin en beğenilen oyuncuları arasında yer alıyor. Kariyerinin yanı sıra özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen güzel oyuncu, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla da dikkatleri üzerine çekiyor.

Farah Zeynep Abdullah MS Hastası Mı?

Farah Zeynep Abdullah’a Tepki Yağdı

Farah Zeynep Abdullah, son olarak sosyal medya platformu Twitter üzerinden yaptığı paylaşımla kullanıcıların tepkisini çekti. Twitter üzerinden, “2021’de imzalı foto soran var” diyerek takipçilerinden gelen imzalı fotoğraf isteğini ti’ye alan Farah Zeynep, kısa sürede yüzlerce yorumla eleştiri oklarının hedefi oldu. Kullanıcılar, ünlü oyuncunun paylaşımı üzerine “2021’de bunu söyleyebilecek ego var” şeklindeki yorumlarla tepkilerini gösterdi.

Takipçisine Bir Küfürlü Cevapta Farah Zeynep Abdullah’tan Geldi…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler