Ana SayfaDedikoduFahriye Evcen'in Açıklaması Sevenelerini Üzdü

İlgili Postlar

Fahriye Evcen’in Açıklaması Sevenelerini Üzdü

Bir süredir ekranlardan uzak olan Fahriye Evcen’in Masumlar Apartmanı dizisiyle yeniden ekran karşısına geçeceği söyleniyordu. Fahriye Evcen’in açıklaması sevenlerini üzdü. İşte ünlü oyuncunun o açıklaması;

Çok İyi Bir Baba

2017 yılında Burak Özçivit ile hayatını birleştiren ve  2019 yılında ise oğlu Karan’ı kucağına alan Evcen “Annelik bütün yorgunlukları unutturacak kadar güzel. Anne olduktan sonra değiştim. Daha anlayışlı, daha hassas, daha sabırlı hale geldim. Karan, hayatımın her noktasını değiştirdi” dedi.

Bakıcı desteği almadan oğlunu büyüttüğünü belirten oyuncu eşi hakkında şu sözleri kullandı; “Burak gerçekten iyi bir baba. Çok sevgi dolu, şefkatli, Karan’ın penceresinden bakabilen ve ihtiyaçlarına yönelik, çok hassas davranan bir baba. Empati yeteneği her zaman çok iyiydi, baba olduktan sonra daha da arttı.”

Evcen, “Sizce mutlu bir yuvanın sırrı ne?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Bana göre mutlu bir aile tek bir temel prensibe dayanıyor; o da sevgi. Sevdiğimiz kadar algılayabiliyoruz bazı şeyleri.”

Fahriye Evcen Kimdir?

Burak Özçivit kimdir?

Fahriye Evcen Beğeni Yağmuruna Tutuldu

Geçtiğimiz günlerde oğlu Karan ile ilk kez bir reklam filminde rol alan Fahriye Evcen, bu sefer de derginin kapağını süsledi. Güzelliğiyle büyüleyen Evcen, verdiği pozları Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

Fahriye Evcen’den Eğlenceli Paylaşım

Instagram’da 11,8 milyon takipçisi bulunan Fahriye Evcen, beyaz bir elbise iler verdiği pozları paylaşarak doğum gününe gönderme yaptı. 4 haziran doğumlu oyuncu, paylaşımına “Haziran’ı bir başka sevdiğim doğrudur” notunu yazdı. Fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken oyuncunun pozları kısa sürede 335 binden fazla beğeni aldı.

Eşinin neredeyse her paylaşımına yorum yapan oyuncu Burak Özçivit yine sessiz kalmadı. Evcen’in pozlarını gören oyuncu, yorumlara bir balık emojisi koydu.

Fahriye Evcen’in Açıklaması Sevenelerini Üzdü

Güzel oyuncu Fahriye Evcen, önceki akşam Bebek’te bir mekandan çıkarken görüntülendi. Evcen, Masumlar Apartmanı’na katılacağı yönündeki iddiaya cevap verdi. Güzel oyuncu,”Bu sefer arkadaşımın doğum günü için bir araya geldik. Keyifli bir gün oldu” dedi. ‘Masumlar Apartmanı’ adlı diziye dahil olacağı iddiasına yanıt veren Evcen, “Bu haber nereden çıktı? Gerçeği yansıtmıyor” dedi.

Evcen, gazetecilerin, “Devam eden bir diziye mi dahil olmak istersiniz, yoksa yeni başlayan bir dizi projesinde mi olmak istersiniz?” sorusuna, “O tamamen projeyle doğru orantılı bir şey. Gelecek olan projeye bağlı bir durum. Şu an dahil olacağım bir proje yok” diyerek sevenlerini üzdü.

Öte yandan Fahriye Evcen’in beyazlar içerisindeki güzelliği dikkat çekti. Güzel oyuncu, sevenlerinin fotoğraf isteklerini geri çevirmedi.

Fahriye Evcen'den sevenlerini üzen açıklama

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler