Ana SayfaÜnlülerFahriye Evcen'den Üzücü Haber!

İlgili Postlar

Fahriye Evcen’den Üzücü Haber!

Güzel oyuncu Fahriye Evcen, aldığı üzücü haberle sarsıldı! Fahriye Evcen’in aldığı bu kötü haber neydi? İşte haberimizin detayları…

Fahriye Evcen, Setlere Geri Dönüyor!

Fahriye Evcen’den Kötü Haber

Ülkemizde yayınlanan, izlenme rekorları kıran ‘Yaprak Dökümü’ dizisindeki Necla rolü ile hayatımıza girdi Fahriye Evcen. Uzun yıllar beraber olduğu sevgilisi Burak Özçivit’le 2017 yılında evlenen güzel oyuncu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da sık sık gündem oluyor.

Fahriye Evcen, Setlere Geri Dönüyor!

Güzel oyuncunun hayranları kendisinden hamilelik müjdesi beklerken, Fahriye Evcen’in aldığı üzücü haber karşısında şoke oldu. Fahriye Evcen’in babası 69 yaşındaki Ramazan Evcen’e geçtiğimiz günlerde kanser teşhisi kondu. Bu üzücü haberle sarsılan güzel oyuncunun babası, önceki gün özel bir hastanede ameliyat oldu. Ameliyat sırasında midesinin bir bölümü alınan Ramazan Evcen’e hastanede kızı Fahriye Evcen refakat ediyor. Babasının hastalığı sebebiyle tatil programlarını iptal etmek zorunda kalan Evcen’e en büyük desteği oyuncu eşi Burak Özçivit veriyor. Baba Ramazan Evcen’in sağlık durumunun iyiye gittiği öğrenildi.

Fahriye Evcen kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler