Ana SayfaÜnlülerBurak Özçivit oyunculuğu bırakıyor mu?

İlgili Postlar

Burak Özçivit oyunculuğu bırakıyor mu?

Burak Özçivit oyunculuğu bırakıyor mu? Ünlü oyuncu Burak Özçivit, yakalandığı sendrom nedeni ile oyunculuğu bırakmaya mı karar verdi? Burak Özçivit’i artık ekranlarda göremeyecek miyiz?Burak Özçivit neden oyunculuğu bırakıyor? Detaylar haberimizde…

Burak Özçivit o sendroma mı yakalandı?

Burak Özçivit tükenmişlik sendromuna yakalandı

Yakışıklılığı, sematik tavırları ve üstün performansı ile ekranların aranan yüzlerinden biri olan Burak Özçivit’in, oyunculuğu bırakacağı iddia edildi. Bu iddiaların ortaya çıkmasının nedeni, yine başka bir iddia. İddialara göre; ünlü oyuncu Burak Özçivit, tükenmişlik sendromuna yakalandı.

Burak Özçivit kimdir?

Burak Özçivit psikologa içini dökdü

Burak Özçivit’in, şöhret hastalığı olarak da bilinen tükenmişlik sendromuna yakalandığı, psikologa gittiği, “Ben bu hayatta istediğim her şeyi elde ettim. Canım kahve içmek istedi Paris’e gittim. Gezmek istedim, Ortadoğu’ya gittim ama artık hiçbir şeyden zevk alamıyorum.” dediği iddia edildi.

Burak Özçivit artık ekranda görünmeyecek mi?

Tükenmişlik sendromu yaşadığı iddia edilen Burak Özçivit’in, yaşadığı sorunları aşmak adına önümüzdeki sezon ekranlardan uzak kalmaya karar verdiği, bir süre oyunculuğa ara vermeyi düşündüğü iddia edildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler