Ana SayfaÜnlülerFahriye Evcen'den Burak Özçivit'e Doğum Günü Kutlaması!

İlgili Postlar

Fahriye Evcen’den Burak Özçivit’e Doğum Günü Kutlaması!

Popüler dizi Kuruluş Ertuğrul’un başrollerdeki yıldızı Burak Özçivit ile 2017 senesinde dünya evine giren başarılı oyuncu Fahriye Evcen, 2019 da oğlu Karan’ı kucağına almıştı. Fahriye Evcen oğlunun doğumundan sonra mesleğine ara vermiş oğlunun büyütülmesiyle bizzat kendisi ilgilenmeyi istemişti. Şimdi ise güzel oyuncunun Burak Özçivit’in doğum günü için sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. Evcen, paylaşımına “Diğer yarım… İyi ki doğdun” notunu düştü.

Fahriye Evcen’in Unuttuğu Etiket Olay Oldu…

Romantik Kutlama!

Burak Özçivit 36 yaşına girdi. Burak Özçivit’e eşi Fahriye Evcen’den romantik bir paylaşım geldi. Eşiyle romantik fotoğraflarını Instagram’dan paylaşan Evcen, “Diğer yarım… İyi ki doğdun” notunu yazdı. Yakışıklı oyuncunun doğum gününü kutlayan ünlü güzelin sosyal medya paylaşımları kısa sürede takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Evcen’in paylaşımı bir saat içinde 600 bin beğeni aldı. Eşinin bu aşk dolu doğum günü kutlamasının ardından Burak Özçivit de eşiyle fotoğraflarını kalp emojisiyle paylaştı.

Fahriye Evcen'den Burak Özçivit'e Doğum Günü Kutlaması!
Fahriye Evcen’den Burak Özçivit’e Doğum Günü Kutlaması!

Fahriye Evcen kimdir?

Oyuncu çift Burak Özçivit ile Fahriye Evcen, geçtiğimiz gün Bebek’te objektiflere takılmıştı. Karantina sürecini çalışarak geçirdiğini ifade eden Özçivit, “Tedbirimizi alarak çalışmaya devam ediyoruz. Bu süreçte yapacak başka bir şey yok. Ne gerekiyorsa o” dedi. Ekranlara döneceğinin mesajını veren Fahriye Evcen, “Görüştüğüm projeler var. Biraz netlik kazansın sizleri bilgilendireceğim” şeklinde konuştu. Doğum sonrası verdiği kilolarıyla ilgili de konuşan oyuncu, “Özel bir diyetim yok. Karan’ın peşinden koşturunca böyle oluyor” diyerek gülümsedi.

Burak Özçivit kimdir?

Fahriye Evcen’den Burak Özçivit’e Doğum Günü Kutlaması!

Şu sıralar bir reklam projesi ile televizyonlarda boy gösteren oyuncu Fahriye Evcen, sevenleriyle  sosyal medyadan da devamlı etkileşim halinde olmayı seviyor. Özellikle doğumdan sonra bol bol paylaşımlarda yapan yakışıklı oyuncu Burak Özçivit’in meslektaşı olan eşi Fahriye Evcen’in sosyal medyadan güzelliğine övgü dolu yorumlar geliyor. Burak Özçivit 36 yaşına girdi. Burak Özçivit’e eşi Fahriye Evcen’den romantik bir paylaşım geldi. Eşiyle romantik fotoğraflarını Instagram’dan paylaşan Evcen, “Diğer yarım… İyi ki doğdun” notunu yazdı. Yakışıklı oyuncunun doğum gününü kutlayan ünlü güzelin sosyal medya paylaşımları kısa sürede takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu.

Fahriye Evcen ve Burak Özçivit İddialara Cevap Verdi

 

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler