Ana SayfaÜnlülerFahriye Evcen Moda Dünyasına Giriş Yaptı

İlgili Postlar

Fahriye Evcen Moda Dünyasına Giriş Yaptı

Fahriye Evcen moda dünyasına giriş yaptı. Ünlü oyuncu Fahriye Evcen, hazırladığı tasarımların ilham kaynağının, mutlu kadınların enerjisi, öz güveni ve tüm zorluklara rağmen kendilerini var etme hikayeleri olduğunu söyledi. İşte Fahriye Evcen’in yeni girişimi hakkında merak edilen tüm detaylar;

Fahriye Evcen Beğeni Yağmuruna Tutuldu

Geçtiğimiz günlerde oğlu Karan ile ilk kez bir reklam filminde rol alan Fahriye Evcen, bu sefer de derginin kapağını süsledi. Güzelliğiyle büyüleyen Evcen, verdiği pozları Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı da ihmal etmedi.

Fahriye Evcen’den Eğlenceli Paylaşım

Instagram’da 11,8 milyon takipçisi bulunan Fahriye Evcen, beyaz bir elbise iler verdiği pozları paylaşarak doğum gününe gönderme yaptı. 4 haziran doğumlu oyuncu, paylaşımına “Haziran’ı bir başka sevdiğim doğrudur” notunu yazdı. Fiziği ve güzelliğiyle dikkat çeken oyuncunun pozları kısa sürede 335 binden fazla beğeni aldı.

Fahriye Evcen-Burak Özçivit çifti: Yorumlara bakmıyoruz

Eşinin neredeyse her paylaşımına yorum yapan oyuncu Burak Özçivit yine sessiz kalmadı. Evcen’in pozlarını gören oyuncu, yorumlara bir balık emojisi koydu.

Fahriye Evcen’in Açıklaması Sevenelerini Üzdü

Güzel oyuncu Fahriye Evcen, önceki akşam Bebek’te bir mekandan çıkarken görüntülendi. Evcen, Masumlar Apartmanı’na katılacağı yönündeki iddiaya cevap verdi. Güzel oyuncu,”Bu sefer arkadaşımın doğum günü için bir araya geldik. Keyifli bir gün oldu” dedi. ‘Masumlar Apartmanı’ adlı diziye dahil olacağı iddiasına yanıt veren Evcen, “Bu haber nereden çıktı? Gerçeği yansıtmıyor” dedi.

Evcen, gazetecilerin, “Devam eden bir diziye mi dahil olmak istersiniz, yoksa yeni başlayan bir dizi projesinde mi olmak istersiniz?” sorusuna, “O tamamen projeyle doğru orantılı bir şey. Gelecek olan projeye bağlı bir durum. Şu an dahil olacağım bir proje yok” diyerek sevenlerini üzdü.

Dekolteli Fahriye Evcen ‘e Kullanıcılar Acımadı…

Öte yandan Fahriye Evcen’in beyazlar içerisindeki güzelliği dikkat çekti. Güzel oyuncu, sevenlerinin fotoğraf isteklerini geri çevirmedi.

Fahriye Evcen Moda Dünyasına Giriş Yaptı

Fahriye Evcen, tasarımdan üretim aşamasına kadar kendisinin ilgilendiği, sezonun trend parçalarından oluşan koleksiyonuyla moda tutkunlarıyla buluşmaya hazırlanıyor. Oyuncu, IVY People’ın tasarımlarına hayat veren ilham noktasının, mutlu kadınların enerjisi, öz güveni ve tüm zorluklara rağmen kendilerini var etme hikayeleri olduğunu anlattı.

Bir süredir hayata geçirmek istediği koleksiyonun tüm kadınlarla buluşabilmesinin çok heyecan verici olduğunu söyleyen Evcen, “Tüm detayların bana ait olması büyük keyif veriyor. Pandemi sürecinde şık olmaktan uzak kaldık. Elbiselerimi sokakta, mutlu kadınların üzerinde görmek, beni mutlu edecek” şeklinde konuştu.

Fahriye Evcen Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler