Ana SayfaDedikoduFahriye Evcen 2. Çocuğuna Hamile

İlgili Postlar

Fahriye Evcen 2. Çocuğuna Hamile

Oyuncu Fahriye Evcen ile kendisi gibi oyuncu olan eşi Burak Özçivit’in mutlu evliliği devam ediyor. Şimdilerde iş temposu dışında vakitlerinin çoğunu oğulları Karan’a ayıran ünlü çiftin, bebek beklediği öne sürüldü. İddialara göre; kısa bir süre önce rol aldığı diziye veda eden güzel oyuncu Fahriye Evcen 2. çocuğuna hamile. İşte detaylar;

“Doğum Günün Kutlu Olsun Aşkım”

Burak Özçivit de kendisi gibi oyuncu eşinin doğum gününü Instagram’dan yayınladığı fotoğrafla kutlamıştı. Ailece dondurma yedikleri anda verdikleri poz paylaşan yakışıklı oyuncu, gönderisine, “Doğum günün kutlu olsun aşkım. Nice senelere hep bu halde. Seni çok seviyoruz” notunu düşmüştü.

Evcen Kayısız Kalamadı

Yaprak Dökümü’ dizisiyle şöhreti yakalayan Fahriye Evcen de eşinin paylaşımına kayıtsız kalmamıştı. Güzel oyuncu, Özçivit’in gönderisine; “Ben sizi her şeyden çok. Hep bu halde nice senelere” yorumunu yapmıştı.

Fahriye Evcen 2. Çocuğuna Hamile

Gazete Magazin’de yer alan habere göre, geçtiğimiz haftalarda TRT1 ekranlarında yayınlanan ‘Alparaslan: Büyük Selçuklu’ adlı diziye veda eden Fahriye Evcen, şimdilerde ikinci kez hamilelik heyecanı yaşıyor.

Güzel oyuncunun 2,5 aylık hamile olduğu ortaya çıktı. Bebeklerinin cinsiyeti henüz belli olmayan çift, bebek müjdesi hakkında henüz bir açıklama yapmadı.

“Baharın Kokusunu Getirdin Bize”

Öte yandan geçtiğimiz nisan ayında üç yaşına basan oğulları Karan’ın doğum gününü kutlayan Evcen, gönderisine, “Tam 3 yıl önce bugün içimizde açan bahar çiçeğimiz oldun oğlum… Baharın kokusunu getirdin bize, iyi ki doğdun meleğim…” mesajını yazmıştı.

Burak Özçivit kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler