Ana SayfaKimdirEzgi Özyürekoğlu Kimdir?

İlgili Postlar

Ezgi Özyürekoğlu Kimdir?

BKM Mutfak ailesine yeni katılmış, Çok Güzel Hareketler Bunlar 2.Kuşak televizyon programının yıldız oyuncusu Ezgi Özyürekoğlu Kimdir?

Bugün Doğan Ünlüler

Ezgi Özyürekoğlu kimdir? Ezgi Özyürekoğlu kaç yaşında? Ezgi Özyürekoğlu aslen nereli? Ezgi Özyürekoğlu hangi burç?

30 Eylül 1986 yılında doğan Ezgi Özyürekoğlu Mersin doğumludur. Aslen Mersin’li olan Ezgi Özyürekoğlu 33 yaşında ve başak burcudur.

Ezgi Özyürekoğlu kimdir?

Uzun süredir oyunculukla ve özellikle tiyatroyla ilgilenen güzel ünlü, BKM Mutfak ile çalışmasına başlamış ve Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminde yer almıştır. Kıvırcık saçları ile ve skeçleriyle ön plana çıkan yetenekli komedyen, fiziği ve güzelliğiyle de oldukça dikkat çekiyor. 1.71 boyu ve 60 KG ağırlığa sahip Ezgi Özyürekoğlu, uzun süredir BKM Mutfak ekibinde farklı etkinlik ve sahnelerde yer almıştır.

BKM Mutfak ailesine katılmasının ardından verdiği röportajda şu şekilde konuşmuştur;

 “7/24 süren devamlı bir okul süreci gibi. Ateş başında dinlenirken, dere kenarında yürüdüğümüz esnada bike sürekli ders alıyoruz. Ayrıca Köyceğiz sayesinde doğal bir şekilde beslenmeye de başladık. Yediklerimizin kıymetini şimdiden anlayabiliyorum”

1 Ocak 2019’da yayına giren Organize İşler 2: Sazan Sarmalı filminde rol alan Ezgi Özyürekoğlu BKM ekibiyle birlikte Çok Güzel Hareketler Bunlar 2.Kuşak adlı televizyon programında da oyunculuk yapmaktadır.

Kasım 2018 Tarihinde iş adamı olan Ahmet Saka ile nişanlanmış ve mutlu bir ilişki hayatı vardır.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler