Ana SayfaKimdirEvliya Aykan Kimdir?

İlgili Postlar

Evliya Aykan Kimdir?

BKM Mutfak ailesinin yeni üyesi ve Çok Güzel Hareketler Bunlar 2.Kuşak oyuncu ekibinde bulunan neşeli oyuncu Evliya Aykan kimdir?

Bugün Doğan Ünlüler

Evliya Aykan kimdir? Evliya Aykan kaç yaşında? Evliya Aykan aslen nereli? Evliya Aykan hangi burç?

31 Ağustos 1992 doğumlu Evliya Aykan, Hakkari’de dünyaya gelmiştir. Aslen Hakkarili olan genç oyuncu, 27 yaşında ve başak burcudur.

Evliya Aykan kimdir?

Çocukluğunu iki şehir arasında geçiren, Hakkari’de doğmuş daha sonra Van’da yaşamını geçirmiş olan Evliya Aykan, oyunculuğa ufak yaşlardan beri meraklı olmasına karşın 13 yaşlarında tiyatroyla tanışmıştır. İlk olarak Devlet Tiyatrosu ardından Özel Tiyatro sahnelerinde rol almış oyuncu bu tiyatro sürecinde konservatuvara hazırlanmıştır.

2011 yılında Hacettepe Üniversitesinde Tiyatro bölümü okuyan Evliya Aykan, üniversitesinin bitmesinin ardından İstanbul’a taşınmıştır. Bir çok film ve dizide sahne alan Evliya Aykan, 2018 yılında hayallerini  süsleyen BKM Mutfak ailesine katılmıştır.

Behzat Ç. dizisinde Zeki karakterini canlandırmış ardından 2018 yılında Gülizar dizisinde de rol almıştır, şu an BKM Mutfak ekibiyle birlikte Çok Güzel Hareketler Bunlar 2.Kuşak programında oyunculuk yapmaktadır.

Evliya Aykan Dizileri

  • Behzat Ç. (2010-2013)
  • Gülizar (2018)
  • Çok Güzel Hareketler Bunlar 2.Kuşak

Evliya Aykan Filmleri

  • Organize İşler: Sazan Sarmalı (2019)

Evliya Aykan Tiyatroları

  • Çıplak Kral (2010)
  • Kanlı Düğün (2010)
Önceki İçerik
Sonraki İçerik

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler