Ana SayfaDedikoduEzgi Mola, Topluma Çok Güzel Örnek Oluyor!

İlgili Postlar

Ezgi Mola, Topluma Çok Güzel Örnek Oluyor!

Sempatik tavırları ile herkesin dikkatini çeken Ezgi Mola, diğer birçok sanatçılara rağmen topluma çok güzel örnek olmakta. Hem eğlenceli hem duyarlı bir oyuncu olan Ezgi Mola başarısıyla da çok sık konuşulmakta.

Ezgi Mola, Topluma Çok Güzel Örnek Oluyor!

Ezgi Mola Kimdir?

Başarılı oyuncu Ezgi Mola, başarısı ile adından çok sık söz ettiren kadın oyunculardan biri. Her yaptığı iş ile insanları eğlendiren Ezgi Mola, davranışları ile de herkese örnek olmakta. Sosyal medyada paylaşımları, filmleri ve projeleri ile insanların yüzünü güldüren Ezgi Mola, söyledikleri ve yaptıkları ile de herkes tarafından örnek gösteriliyor.

Magazin gündeminde kimi zaman ünlülerin aldıklar bir saat, bir çanta günlerde gündem oluyor. Bu kadar para verilir mi gibi tepkilere maruz kalan ünlülerin yanı sıra Ezgi Mola herkese örnek olarak davranışta bulunuyor. Sempatik oyuncu Ezgi Mola, özel davetler dışında tüm kıyafetlerini pazardan alıyor. Ezgi Mola takdir toplayacak davranışı için, “Genelde çok şık giyinen biri değilim. Sade ve spor kıyafetleri tercih ediyorum. Hatta pazardan giyiniyorum. Üstelik alışveriş yaparken sıkı pazarlık da yapıyorum.” açıklamasını yaptı.

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler