Ana SayfaDedikoduÇağatay Ulusoy'un Kararı Hollywood’a Bir Adım Daha Yaklaştırdı!

İlgili Postlar

Çağatay Ulusoy’un Kararı Hollywood’a Bir Adım Daha Yaklaştırdı!

Bilindiği üzere Çağatay Ulusoy Netflix ile anlaştı. Yeni sezonda yeni dizisi merakla beklenen Çağatay Ulusoy, vermiş olduğu bu karar ile kariyerine bambaşka bir sayfa açtı.

Çağatay Ulusoy’un Kararı Hollywood’a Bir Adım Daha Yaklaştırdı!

Birçok projede yer alan oyunculuğu beğenilen Çağatay Ulusoy kariyerine yepyeni bir sayfa açtı. Yeni sezonda anlaştığı Netflix ile dizisinin yayınlanacağı Çağatay Ulusoy, bu kararı ile pek çok oyuncuya ışık tuttu. Çağatay Ulusoy bu kariyerinde attığı atımları Oya Doğan köşe yazısında özetledi.

Oya Doğan, “Kendine söz veren ve o sözü tutmak için çabalayan insanlara saygı duyarım. Çünkü öncelikle kendinize verdiğiniz sözü tutmak önemlidir. Yaklaşık 2.5 sene önceydi. Çağatay Ulusoy ve menajeri Engin Aykanat’la sohbet ediyorduk. Ulusoy’un hedefi o zaman bir Netflix Originals dizisinde rol almaktı. Kendisine bir söz vermişti. Sonrası çorap söküğü gibi geldi. Görüşmeler başladı, proje bulundu, Çağatay Ulusoy anlaştı. En sonunda da Netflix dizilerindeki oyuncuların olduğu fotoğraf karesi geldi. Tek Türk oyuncu Çağatay Ulusoy’du. O fotoğrafa bakarken 2.5 yıl önceki hedefini gerçekleştiren Çağatay Ulusoy’a saygım arttı. Gurur duydum. Bundan sonra onu bir Hollywood filminde izleyebiliriz. Bu haberi aldığımızda da şaşırmayacağım. Çünkü kendine bir hedef koyup onun için emek harcarsan karşılığını alıyorsun. Bunun en yakın örneği Ulusoy!”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler