Ana SayfaÜnlülerEzgi Mola Kendi Kreasyonu İçin Objektif Karşısına Geçti

İlgili Postlar

Ezgi Mola Kendi Kreasyonu İçin Objektif Karşısına Geçti

Ezgi Mola kendi kreasyonu için objektif karşısına geçti. Ezgi Mola’nın uzun zamandır üzerinde çalıştığı giyim koleksiyonu, Ezomola markasıyla moda severlerle buluşuyor. Kendi markası için kamera karşısına geçen güzel oyuncu samimi açıklamalarda bulundu. İşte Ezgi Mola’nın o açıklamaları;

Ezgi Mola: “Bu Bir Mucizedir”

Başarılı oyuncu, “Bir sağlık merkezine gittim tam 1 hafta önce, tüm iç organlarım tarandı. O günden itibaren haftada iki kez merkeze gidip glutatyon, ozon alıyorum. Lenf masajı yaptırıyorum. Daha bir sürü şey var. Benim için çok zor sandığım ama hiç de olmayan bir şey daha yapıyorum. Vegan besleniyorum. Bugün altıncı günüm. Sabah 07.00’de uyandım. Bu bir mucizedir” dedi.

Vegan beslenmeye ek olarak pH değerlerine odaklanılan alkali beslenmenin vücuttaki yağ oranını dengede tutma, vücuttaki iltihaplanmaları azaltma, kemik sağlığını koruma, fazla kilolardan kurtulma, bağışıklık sistemini güçlendirme ve güne daha enerjik başlama gibi sayısız olumlu yararları bulunuyor.

Serenay Sarıkaya, Ezgi Mola ile Kilo Almış Hallerini Yayınladı.

Mealkaline, Sağlık Sorunlarını Gidermeye Odaklı…

Türkiye’de de giderek yaygınlaşan bu beslenme türü için Mealkaline Alkali Beslenme ve Sağlıklı Yaşam Paketleri beslenme uzmanları, diyetisyenler ve şefler tarafından kişinin gereksinimlerinize uygun olarak hazırlanıyor. Kişilerin sağlık sorunlarını gidermeye odaklı alkali, vegan, dengeli, sağlıklı yemek ve juice paketlerinin üretimini ve günlük dağıtımı gerçekleştiriliyor. Mealkaline, sunmuş olduğu 12 farklı paketle, bağışıklık sisteminin güçlenmesi ve korunması, yağ stoğunun eritilerek ideal boy/kilo endeksine ulaşılması, beden kimyasının alkali pH dengeye getirilerek hücresel yenilenmenin sağlanmasını hedefliyor.

Ezgi Mola Kimdir?

Ezgi Mola Kendi Kreasyonu İçin Objektif Karşısına Geçti

Bir giyim koleksiyonunun uzun zamandır hayalinde olduğunu söyleyen Ezgi Mola Ezomola markası ile ilgili şunları söyledi: “Çok uzun zamandır üzerinde çalıştığımız bir proje Ezomola. Hayalimde, içinde rahat edeceğim, her bir parçasını giymekten keyif alacağım, herkesin de aynı rahatlığı hissedebileceği bir koleksiyon hayata geçirmek vardı. Koleksiyonun tasarımından üretim aşamasına tüm süreçlerinde ekip arkadaşlarımla beraberdim, sevdiğim ya da sevmediğim şeyleri söyleyip yeri geldiğinde ürünü almak isteyen bir müşteri olup hayal ettiklerimi yapmaya çalıştım. Renkleriyle kullanılan kumaşlarıyla cıvıl cıvıl yaz hissini koleksiyona yansıtmak istedik. Hayalimdekileri hayata geçirdiğimiz, içime sinen bir koleksiyon oldu. Umarız herkes keyifle giyer.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler