Ana SayfaDedikoduEzgi Mola Bütün Alkışları Topladı

İlgili Postlar

Ezgi Mola Bütün Alkışları Topladı

Magazin Gazetecileri Derneği tarafından verilen Altın Objektif Ödülleri’nde ‘Yılın Dizi Kadın Oyuncusu’ ödülünü alan Ezgi Mola dillere destan bir konuşma yaptı. Ezgi Mola bütün alkışları topladı. İşte ünlü oyuncunun o konuşması;

Ödülün Sahibi Ezgi Mola Oldu

Magazin Gazetecileri Derneğince (MGD) bu yıl 25’incisi düzenlenen Altın Objektif Ödülleri’nin kazananları ödüllerine kavuştu. TRT 1 ekranlarında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde Safiye karakterini canlandıran Ezgi Mola, Altın Objektif Ödülleri’nde Yılın Dizi Kadın Oyuncusu ödülüne layık görüldü.

“Yasaların Bizim Yanımızda Olmasını İstiyorum”

Ünlü oyuncu, ödülünü alırken yaptığı konuşmada kadına yönelik şiddete dikkat çekerek şunları söyledi:

“Kadın cinayetlerinin artık durdurulmasını istiyorum. Ve biz buraya huzurla gelebilelim istiyorum. Ve yasaların sonuna kadar da bizim yanımızda olmasını istiyorum.”

Ezgi Mola Kendi Kreasyonu İçin Objektif Karşısına Geçti

Ezgi Mola Bütün Alkışları Topladı

Ödül gecesine ait kareleri de sosyal medya hesabından paylaşan ünlü oyuncu, Instagram’dan paylaştığı fotoğraflara, “Magazin Gazetecileri Derneğine dün akşam hazırladıkları güzel gece ve kıymetli ödüllerimiz için çok teşekkür ederim. Masumlar Apartmani ekibi sizi seviyorum ! Daha nice güzel günlere, hep birlikte…” notunu düştü.

Ezgi Mola Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler