Ana SayfaÜnlülerEylül Öztürk İkinci Kez Hamile

İlgili Postlar

Eylül Öztürk İkinci Kez Hamile

Eylül Öztürk sosyal medya hesabı üzerinden ikinci kez hamile olduğunu duyurdu. Paylaştığı fotoğraflarda eşine olan sevgisini de belirtti.

Eylül Öztürk Kimdir?

Eylül Öztürk İkinci Kez Hamile

11 haftalık hamile olan Öztürk, eşi ile birlikte olan karelerinde “Kara kurbağa tatlısına kardeş geliyor abileri, ablaları… Bir ömür birbirlerine destek olsunlar. Hoş babası da benim için bir çocuk sayılır, şu hareketlere bak. Ama sen hep ilk aşkım olarak kalacaksın tabii ki Kenan…” notuyla yayınladı.

Eylül Öztürk, 2017 yılında Kenan Barış Öztürk ile evlenmişti. Bu evliliği geçen sene Şubat ayında oğulları Alex’in doğumu ile taçlandırmışlardı. İkinci kez hamile olan Eylül Öztürk instagram hesabında attığı storylerde çocuklarının birbirine ismiyle hitap etmeli mi yoksa etmemeli mi diye uzmana danışacağını belitti.

Instagram’da Paylaştıkları Fotoğraf Çalıntı Çıktı

Eylül Öztürk’ün eşiyle paylaştığı müjdeli haberi verdiği fotoğrafları çalıntı çıktı. Aynı pozları instagramda başka bir kullanıcıya ait olduğu ortaya çıktı. Pat Pat Review adlı kullanıcı tarafından 1 Şubat 2020 tarihinde paylaşılırken Öztürk çifti tarafından 2 Şubat 2020 tarihinde paylaşıldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler