Ana SayfaDizilerEvlilik Hakkında Her Şey 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Erman Çolpan'a Evlenme...

İlgili Postlar

Evlilik Hakkında Her Şey 23. Bölüm 1. Fragmanı Yayında! Erman Çolpan’a Evlenme Mi Teklif Edecek?

Fox Tv’nin büyük bir beğeniyle izlenen dizisi Evlilik Hakkında Her Şey, 23. yeni bölümüyle 15 mart salı günü ekrana gelecek. Dizinin son bölümünde; Azra, Efe’den Yıldırım’ın karısını ve Yıldırım’ı Haluk’un öldürdüğünü öğrenir. Bir plan yapıp Haluk’un her şeyi itiraf etmesini ister. Sanem ile Bora, Efe’yle birlikte bu plana dahil olur. Çocuk gelin Zeynep, bebeğiyle birlikte Çolpan’a sığınır. Sergen, sevgilisi olduğunu ve onun hamile olduğu için yurt dışına gider. Haluk, işlediği cinayetleri canlı yayında itiraf eder. Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm 1. fragmanı yayında. Erman, Çolpan’a evlenme mi teklif edecek?

Erman Çolpan’a Evlenme Mi Teklif Edecek?

Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm 1. fragmanında; Azra ile Çolpan, Zeynep’in çocukluğunu yaşatmak için onunla çocuklarla birlikte evde oyunlar oynuyor. Erman, elinde çiçeklerle Çolpan’ın kapısını çalıyor ve ona, 40 yıllık hesabı kapatmaya geldiğini söylüyor.

İşte Evlilik Hakkında Her Şey 23. bölüm 1. fragmanı…

EVLİLİK HAKKINDA HER ŞEY 22. BÖLÜM ÖZETİ!

Azra, Yıldırım’ı Haluk’un öldürdüğünü Efe’den öğrenir. Efe, bildiklerini Azra’ya tek tek anlatır. Buket’i, öldürdükten sonra Haluk’un Yıldırım’ın peşine düştüğünü kamera kayıtlarıyla birlikte Azra’ya gösterir. Haluk ise, Erman’ı arayıp onunla görüşmeye gider. Ona Azra’nın kendisinin evine dinleme cihazı yerleştirirken onu yakaladığını söyler.

Erman, Arza’yı yanına çağırır ve bunun doğru olup olmadığını sorar. Azra, bunun doğru olmadığını söyler. Haluk, Erman’ın masasının altına dinleme cihazı yerleştirdikten sonra oradan ayrılır. Erman, Azra’dan gerçekleri anlatmasını ister. Azra, temkinli davranıp Erman’a, Haluk’un Buket’in yazdığı kitapları yayımlattığı için onun kötü biri olduğunu, Efe’nin elinde bunu ispatlayan bir defter olduğunu söyler.

Erman’a, masanın altındaki dinleme cihazını gösterip kavgaya tutuşurlar. Azra, Haluk’un maskesini düşürmek için bir planla Sanem’le Bora’nın yanına gider. Onlarda bir planlarının olduğunu ancak Efe’nin de kendilerine yardım etmesi gerektiğini söyler. Bu arada Çolpan, Songül’le dertleşir ve kızının kendisini affetmediğini anlatır.

Azra, Songül’den de yardım ister. Songül, dizi yapımcısı gibi Haluk’un yanına gidip iş görüşür. Haluk, bu teklifi havada kapar. Yalnız onun durumunu öğrenip ona, işini halletmesi için Bora’yı yönlendirir. Bora, onunla görüşür ve Efe’nin elindeki defterle ses kaydına ulaşmak için anlaşır.

Bu arada Sergen, yurt dışına gideceğini çocuklarına açıklar. Azra, onun daha önceden de yurt dışından teklif aldığını ama kabul etmediğini söyleyince Sergen, bir ilişkisi ve sevgilisinin hamile olduğunu onun için gitmek zorunda kaldığını açıklar. Zeynep, küçük yaşta zorla kendisinden çok büyük akrabasıyla evlendirilir.

Artık eziyetlere dayanamayan Zeynep, bebeğiyle birlikte Çolpan’a sığınır. Çolpan, onu doktora götürüp darp raporu aldıktan sonra kocasına boşanma davası açar. Kadınlar gününde Çolpan, bir konuşma yapar. Konuşma yaptıktan sonra canlı yayında Haluk’un, sahte kurşun olduğunu bilmediği silahla Bora’yı vurduktan sonra Azra’ya da ateş ettiğini, onların ölmediğini görünce tuzağa düştüğünü anlar. Ancak, kocasıyla Yıldırım’ı öldürdüğünü itiraf etmiş bulunur.

Evlilik Hakkında Her Şey 23. Bölüm Fragmanı Yayınlandı Mı? Haluk İşlediği Cinayetleri…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler