Ana SayfaDedikoduEvlilik Arifesinde Olan Aras Bulut İynemli ve Bige Önal Ayrıldı!

İlgili Postlar

Evlilik Arifesinde Olan Aras Bulut İynemli ve Bige Önal Ayrıldı!

Çukur dizisiyle ününe ün katan ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli, 6 yıldır beraberlik yaşadığı oyuncu Bige Önal’dan üzücü haber geldi. Evlilik arifesinde olan Aras Bulut İynemli ve Bige Önal ayrıldı! Aras Bulut İynemli ve Bige Önal neden ayrıldı? İşte detaylar;

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal’dan Evlilik Açıklaması

Şu sıralar SHOW TV ekranlarının ses getiren iddialı dizisi Çukur’da rol alan yakışıklı oyuncu Aras Bulut İynemli, üç yıldır eski futbolcu Erhan Önal ile eski manken Mine Baysan’ın kızları güzel oyuncu Bige Önal ile aşk yaşıyor. Ünlü çift hakkında sık sık evlilik iddiaları gündeme gelirken, sorunun yanıtını kendileri vermişlerdi.

Aras Bulut İynemli Kimdir?

Aşklarını gözlerden uzak yaşamayı tercih ederek magazin gündeminde çok sık yer almayan Aras Bulut İynemli ve Bige Önal çifti, geçtiğimiz akşam bir arkadaşlarının doğum günü partisine katıldı. Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan ünlü çift, evlilik sorularına da yanıt verdi.

Bige Önal Kimdir?

Böyle Mutluyuz

Aras Bulut İynemli ve Bige Önal çiftinden İynemli, evlilik sorularına yanıt verirken ilişkilerinin yolunda gittiğini belirterek “İlişkimiz çok güzel gidiyor. Henüz evlilik kararı almadık. Böyle mutluyuz.” dedi.

Her ikisi de birbirinden ünlü oyuncu olan Aras Bulut İynemli ve Bige Önal çifti, geçtiğimiz aylarda İynemli’nin dizisindeki öpüşme sahnelerinden dolayı ayrıldıkları iddiaları ile gündeme gelmişti.

Evlilik Arifesinde Olan Aras Bulut İynemli ve Bige Önal Ayrıldı!

Son olarak ‘Çukur’ dizisinde rol alan oyuncu Aras Bulut İynemli’nin özel hayatında flaş bir gelişme yaşandı. tv100’den Birsen Altuntaş’ın haberine göre; İynemli ile 6 yıldır beraberlik yaşadığı Bige Önal yollarını ayırma kararı aldı. Aynı ajansa bağlı olarak çalışan iki oyuncu geçen günlerde Göcek’te tatil yapmıştı.

Bige Önal geçen günlerde gazetecilerle karşılaşmış ve evlilik sorusuna “Sürekli aynı soruyu soruyorsunuz ve aynı cevabı alıyorsunuz Lütfen bir daha sormayın” demişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler