Ana SayfaDünyaEvlenince tesettüre girmişti. Boşanınca sahneye seksi bir kıyafetle çıktı!

İlgili Postlar

Evlenince tesettüre girmişti. Boşanınca sahneye seksi bir kıyafetle çıktı!

Dünyaca ünlü sanatçı Michael Jackson’un kız kardeşi Janet Jackson, evlenince tesettüre girmişti. Boşandıktan sonra ilk kez sahne alan ünlü şarkıcı, giydiği kıyafet ile şaşkınlık yarattı. Bir ödül töreni gecesinde sahne alan dünyaca ünlü şarkıcı Janet Jackson, cesur kıyafeti ile çok konuşuldu. İşte detaylar…

Micheal Jackson’ın kız kardeşi Janet Jackson tesettüre girdi!

Evlenince tesettüre giren Janet Jackson, boşanınca eski haline döndü

Merhum sanatçı Michael Jackson’un kız kardeşi Janet Jackson, 90’lı yıllara damga vuran, sahnelerde fırtına gibi esen dünyaca ünlü bir şarkıcıydı. Katarlı milyarder işadamı Wissam el Mana ile evlenmiş ve bir çocuk sahibi olmuştu. Evlenince sahnelere veda eden ünlü şarkıcı, on yıldır müzik dünyasından uzaklaşmıştı.

Janet Jackson’a yoğun ilgi

Dünyaca ünlü şarkıcı Janet Jackson, on yıllık aranın ardından ilk kez Billboard Ödülleri’nde sahne aldı. Muhteşem bir performans sergileyen Jackson, hayranlarının yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Janet Jackson’dan tesettür sonrası seksi kıyafet

Sahnede fırtınalar estiren Janet Jackson’ın sahne performansı çok beğenilirken, giydiği cesur kıyafet de ilgi çekti. Evlendikten sonra tesettüre giren ve uzun zamandır tesettürlü kıyafetler ile görmeye alıştığımız Janet Jackson’ın sahne kıyafeti, şaşkınlık yarattı. Oversize model altın rengi bir bluz giyen, altına da yine aynı renk çizme ile file çoraplar giyen Janet Jackson’ın seksi sahne kostümü dikkat çekti. Uzun zamandır görmeye alışık olmadığımız bir Janet Jackson olarak karşımıza çıkan ünlü şarkıcının dönüşü muhteşem oldu.

Billboard Ödül Töreni’nde sahne alan 52 yaşındaki Amerikalı şarkıcı Janet Jackson, gecede bir de ödül aldı. Daha önceden Cher, Celine Dion, Prince, Jennifer Lopez, Tina Turner ve Madonna gibi isimlerin aldığı Icon Ödülü’ne layık görülen Janet Jackson, bu ödülü alan ilk siyahi kadın omayı başardı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler