Ana SayfaDünya18'lik Model 41 Yaşındaki Doktorun Evinde Ölü Bulundu!

İlgili Postlar

18’lik Model 41 Yaşındaki Doktorun Evinde Ölü Bulundu!

18 yaşındaki model Olya Langille’nin kendinden yaşça büyük bir doktorun evinde ölü olarak bulunması ülke basınında büyük bir yer buldu.

Ülke basınında yer aldıktan sonra doktorun hedef haline geldiği olay, otopsi raporlarının tamamlanması ile birlikte aydınlandı. 18 yaşındaki modelin aşırı dozda uyuşturucu aldığı ve bu nedenle yaşamını yitirdiği öğrenilirken konuyla ilgili kapsamlı bir soruşturma açıldı.

Model Olacaktı

Modellik konusunda kariyer yapmak isteyen ve bunun için hayatında birtakım değişiklikler yapan Olya Langille, bunun için Florida’ya taşınmıştı. Modellik görüşmeleri sırasında Doktor Naval Parikh ile tanıştığı öğrenilen Olya Langille’nin doktor ile olan ilişkisini ilerlettiği de ortaya çıkarken iki ismin uyuşturucu kullanmak adına doktorun evine gittiği öğrenildi.

Ölümü Doktor İhbar Etti

Gece kulübünde eğlenen ikilinin daha sonrasında eve geçerek uyuşturucu kullandığı net bir şekilde ifadelerde yer alırken, sabah genç kızı hareketsiz gören Parikh, durumu polise bildirdi. Olay sonrasında ifadesi alınan doktor serbest bırakıldı. Doktor için herhangi bir ceza ya da yaptırım uygulanmazken doktorun hastanedeki görevine geri döndüğü öğrenildi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler