Ana SayfaDizilerEsra Erol'da Duygusal Anlar, Meğer Bebeği Yaşıyormuş!

İlgili Postlar

Esra Erol’da Duygusal Anlar, Meğer Bebeği Yaşıyormuş!

Bebeği Doğar Doğmaz Öldü Zanneden Aile, Gerçeği Esra Erol’da Öğrendi

1985 yılında Adana Meydan Doğum Hastanesinde dünyaya gelen ve kendilerine “öldü” denilen çocuklarının kaçırıldığı haberini alan çift, canlı yayında gözyaşlarına boğuldu.

Doğum Eviyle Alakalı İddiaların Ardı Arkası Kesilmiyor

35 yaşındaki Reşit’in “öz ailemi arıyorum” başlığı altında çıktığı zamandan beri iddiaların ardı arkası kesilmemeye başladı. 1980’li dönemlerde bebekleri sattıklarını ve ailelerine de öldü dedikleri bir bir ortaya çıktı.

1985 yılı ağustos ayında Adana Meydan Doğum Hastanesinde bir kız çocuğu dünyaya getiren 43 yıllık evli, Mustafa-Bahar Şahinli çiftine hastanede çocuklarının öldükleri söylendi. Daha sonra ise ailenin canı sıkılmasın diye bebeği gömdükleri ifade edildi.

“Öldüğüne Hiç İnanmadım”

O zamanlar anneye bir şey söylenmemiş sadece babayla konuşulmuştu. İddiaların ortasında olan Leyla Atay isimli bayan baba Mustafa Şahinli’ye bir kız çocukları olduğu müjdesini verip para almış. Daha sonra bebeklerine öldü denilen çift ne olduğunu bu zamana kadar hiç anlayamamış. Anne Bahar Şahinli:” Bebeğim doğuma giderken ölmemiş oynuyordu. Daha sonrada sesini duydum hatta çantamın içinden kıyafetler ve bezi eksikti.” yorumunda bulundu.

Bu iddiaların üzerine hastaneye kayıtlarına bakan Esra Erol’un program avukatı Özlem Hatice Bakırcı bebeğin hastane kayıtlarına sağ olarak geçtiğini söyledi. Ayrıca kız olarak bilinen bebeğin aslında erkek olduğu ortaya çıktı. Bu haberle neye uğradıklarını şaşıran yaşlı çift canlı yayında gözyaşlarına bağuldu.

 

1985 yılında Adana Meydan Doğum Hastanesinde dünyaya gelen ve kendilerine "öldü" denilen çocuklarının kaçırıldığı haberini alan çift

Esra Erol’da Duygusal Anlar, Meğer Bebeği Yaşıyormuş!

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler