Ana SayfaDedikoduEsra Bilgiç: O Rolleri Asla Oynamam

İlgili Postlar

Esra Bilgiç: O Rolleri Asla Oynamam

Esra Bilgiç “O rolleri asla oynamam” açıklamasıyla gündeme damgasını vurdu. Yeni sezonda ‘Kanunsuz Topraklar’ dizisinde rol alacak olan oyuncu Esra Bilgiç, oyunculukta kurallarını olduğunu söyledi. İşte o açıklamalar;

Esra Bilgiç: “Yürümem Gereken Çok Uzun Bir Yol Var”

Kariyerinin henüz çok başında olduğunu söyleyen Bilgiç; “Yürümem gereken çok uzun bir yol var önümde. Sadece bulunduğum yerden ve çalışmaktan büyük keyif alıyorum diyebilirim. Aslında ben hayatımın bu döneminden çok mutluyum. Kendimi o uzun ve zorlu yolları yürüyebilecek güçte hissediyorum.” dedi.

Hukuk Fakültesi ikinci sınıf öğrencisi olduğunu söyleyen güzel oyuncu sözlerine şu sözlerle devam etti: “Oyunculuk hayatın ta kendisi. Hukuk da beni hayatın kendisine yaklaştırıyor. İnsana, insanın doğasına, seçimlerine ve o seçimlerin sonuçlarına en ince ayrıntısına kadar bakmayı, onları analiz etmeyi ve bir karara varmayı öğreniyorum. 27 yaşındayım, verdiğim en iyi kararlardan biri oyunculuğa adım atmaktı, diğeri de okuduğum bölüm. Şanslıyım ama şanslı biri olduğum için değil; çok emek verdiğim için bunlara sahip oldum. Orta halli bile olmayan emekçi bir anne ile babanın evladı olarak zaten hiçbir şeyi kolay elde edemiyorsunuz. Çok çalıştım, çalışıyorum ve ömrümü okuyarak geçirmek tek isteğim.”

Gökhan Töre ve Esra Bilgiç Boşandı

Esra Bilgiç: O Rolleri Asla Oynamam

Son yılların gözde oyuncularından Esra Bilgiç, oyunculuk kariyerine ilişkin çarpıcı bir itirafta bulundu. nBilgiç, “Şiddeti meşrulaştıracak, toplum ve aile yapısını zedeleyecek fikirleri normalleştirecek, doğaya ve hayvanlara zarar verecek bir karakteri oynamayı kabul etmiyorum” dedi. Ramo dizisinin final yapmasının ardından oyuncu Esra Bilgiç’in yeni projesi de belli oldu. Bilgiç, Gold Film’in yeni sezonda FOX’ta ekrana gelecek “Kanunsuz Topraklar” dizisi için el sıkıştı. Başarılı oyuncu Uğur Güneş’le partner olacak.

Esra Bilgiç Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler